{{ message.message }}
{{ button.text }}

Gaat het wel goed, kleintje?

Afbeelding blog 'Gaat het wel goed, kleintje?'

Een paar weken terug schreef ik een blog waarin ik vertelde zwanger te zijn. We zijn nu een aantal weken verder en vanaf vandaag ben ik 15 weken zwanger!

Op wat pijntjes en een enorme vermoeidheid na, leek alles super te verlopen... tot gisteravond.

Gisteren vierden we de verjaardag van mijn man en onze zoon. In de avond ging ons zoontje bij opa en oma slapen en een paar vrienden van ons bleven om spelletjes te spelen.

Ik ging op een gegeven moment naar het toilet en schrok: bloed.

Ik zei nog niks tegen mijn man, maar ging naar boven en belde de verloskundige. Zij zou langskomen. 

Ik in tranen naar beneden en verteld wat er gaande was. Iedereen was begripvol en vertrok. Een half uur later was de verloskundige er. Ze luisterde naar het hartje en dat deed het goed. Toch mochten we naar het ziekenhuis, waar de gyneacoloog een echo maakte. Alles zag er prima uit.

Vanmorgen was het bloeden minimaal en uiteindelijk ook weg. En toen... was het er weer. Ik bel de verloskundige weer, ze komt weer luisteren en nog steeds is alles goed. Ze belt met de gynaecoloog, maar die geeft aan dat ze niks kunnen doen. Zolang ik niet hevig bloed, dus een vol maandverband per half uur, hoef ik me geen zorgen te maken. En het bloeden moet met een week stoppen...

Hebben meerdere moeders hier ervaring mee? Want ik ben nog steeds niet helemaal gerustgesteld en vind het ook eng om naar het toilet te gaan. Bang om bloed te zien...

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je