{{ message.message }}
{{ button.text }}

Frambozenbladthee en vrouwenmantelthee

Vanaf 37 weken zwangerschap mag je frambozenbladthee gaan drinken, frambozenbladthee zou de spieren van de baarmoeder versterken en hierdoor zou het bloedverlies tijdens de bevalling minder zijn... Drink jij het?

Afbeelding blog 'Frambozenbladthee en vrouwenmantelthee'

Tijdens mijn vorige zwangerschap heb ik het vanaf week 37 zo'n 3 keer per dag gedronken. Dat is namelijk de aangeraden hoeveelheid. 3x Per dag een kopje frambozenbladthee.

Frambozenbladthee zou helpen de spieren van de baarmoeder te versterken waardoor de weeën efficiënter worden en de bevalling dus vlotter kan verlopen waardoor het bloedverlies tijdens en na de bevalling weer minder wordt en waardoor je baarmoeder dus weer sneller herstelt...

Baat het niet dan schaadt niet! Dus vanaf aanstaande donderdag ga ik weer aan de frambozenbladthee (zou je er ook ijsthee van kunnen maken??)

Na de bevalling ga ik aan de vrouwenmantelthee. Vrouwenmantel werkt bloedstelpend en samentrekkend. (Vandaar dat het ook wordt aangeraden dit niet tijdens je zwangerschap te drinken!) Als het goed is versnelt ook dat het herstel van je baarmoeder, dus zeker de moeite waard wat mij betreft.

Drinken/dronken jullie deze thee ook tijdens/na je zwangerschap? En denk je dat het geholpen heeft?

Ik denk dat het mij de vorige keer wel geholpen heeft, uiteraard ben ik bloed verloren, maar gelukkig niet heel ernstig, wie weet door deze thee. Daarom heb ik ze beide al in huis... Ik ben benieuwd of het dit keer weer "helpt"!
Frambozenblad en vrouwenmantel kun je overigens bij kruidenwinkels of reformhuizen kopen. Je hebt ongeveer een theelepel nodig per kopje thee. Even laten trekken en dan lekker opdrinken!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je