{{ message.message }}
{{ button.text }}

Fijnzwanger tips voor als de geboorte begonnen is

Deze tips kan je zeker gebruiken tijdens de geboorte

Afbeelding blog 'Fijnzwanger tips voor als de geboorte begonnen is' Achtergrond blur afbeelding

-Beginnen de weeen s'nachts laat je partner dan vooral nog even slapen zolang jij dat volhoudt.Hij heeft zijn energie de komende nachten en dagen nog nodig om voor jou en de baby zo te zorgen.

-Spreek met je partner af wat je afspreekt met elkaar als het echt niet meer gaat en je hulp nodig hebt of support. Zodat je geboortepartner actie kan ondernemen.

-Denk alvast na of je foto's wilt maken tijdens de geboorte.En zet dit in je geboorteplan zodat je kraamhulp of de verpleegkundige je fototoestel kan pakken en wat kan schieten.

-Misschien kan je nog goed ontspannen van muziek, zet een lekker grote koptelefoon op je oren en sluit je af van alle prikkels die in je omgeving er zijn.

-Een warm bad of een lekker warme douche kan heel goed werken voor de ontspanning. Een gymbal onder de douche is ook heel erg fijn. Zorg als partner er wel even voor dat je een handdoek onder de gymbal neerlegt. Anders ligt ze alsnog in de spagaat en is ze medisch.

-Als je neus nu heel sterk is zorg dan ervoor dat je partner een goed doosje smintjes bij zich heeft. Geloof mij het laatste wat je wilt is een sterke geur ruiken terwijl jij de weeen wegpuft.


Voor nog meer fijne tips kijk eens op fijnzwanger


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je