{{ message.message }}
{{ button.text }}

Extra echo's en overlijden moeder

Na de 20 weken echo volgden er meer echo's om te zien wat voor schisis ze had.

Afbeelding blog 'Extra echo's  en overlijden moeder ' Achtergrond blur afbeelding

na de 20 weken echo werd ik nr het umcg verwezen bij de gynaecoloog  voor extra echo's.  Ze wilden eerst vaststellen of het idd om een schisis ging en of er toch nog andere afwijkingen waren. Het bleek te gaan om een complete eenzijdige schisis. (Lipspleet kaak spleet  en dubbelzijdige verhemelte spleet ) 

Daadna volgenden er een aantal pogingen 3d echo's  om het beter te kunnen zien maar mevrouw was te eigenwijs en had elke keer haar handje voor het gezicht. Ondertussen ging het bergafwaarts met mijn moeder en toen kwam ineens de grootste klap ... ze overleed na een verwaarloosde longontsteking en aan de gevolgen van haar copd. Ik was toen 25 weken zwanger . Het was zo  ontzettend zwaar en alles ging op de automatische piloot . Mn zoon heeft nog wen tekening voor haar gemaakt en samen in de kist gedaan en hij heeft toen gelukkig nog afscheid kunnen nemen.  De dag van de uitvaart was ontzettend mooi . Klein en intiem zoals ze had gewild...daarna kwam het zwaarste want haar huis moest leeg. Gelukkig met veel hulp  in 1 maand tijd alles leeg en opgeruimd.  Toen kwam de tijd dat het pas echt werd dat ze er niet meer was en ik verder aleen moest .. ze had zich er zo op verheugd om weer oma te worden. Maar helaas mocht ze mn meisje niet meer meemaken.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je