{{ message.message }}
{{ button.text }}

Even rust, even geen hormonen en bijna vakantie.

Je stopt met de pil!! En na een paar maanden, dan tel je aan!!! Toch...?!

Afbeelding blog 'Even rust, even geen hormonen en bijna vakantie.'

11-7

Het is nu 06:11u en ik ben alweer aan het werk vanaf half 6! Dus ik dacht ik ga even een blog schrijven. Ik werk namelijk als gastouder van uit mijn eigen huis, en mijn oppaskindje (een meisje van 1.5 jaar) ligt al weer lekker te slapen. Nu voor mij de opgave om wakker te blijven haha! Want ik ben wel aan het werk natuurlijk! Of zou hier de uitspraak "slapend rijk worden" vandaan komen?! Haha. 

Annyway, het is nu al 2 weken geleden dat we voor de laatste echo in het ziekenhuis waren en dat we te horen kregen dat we met deze ronde hormonen moesten stoppen. Er werd me verteld dat ik 2x een menstruatie moest krijgen. De eerste heb ik al gehad, en nu is het wachten op de 2e en dan kunnen we weer vol goede moed opnieuw beginnen!! Ik ben heel erg benieuwd hoe dit gaat lopen en stiekem heb ik er ook wel zin in! 

Ik moest er in het begin heel erg aan wennen dat ik niet meer hoefde te spuiten en dat we niet meer naar het ziekenhuis hoefde. En ik moest het echt een plek geven dat we zijn moeten stoppen. En dat moet ik nog steeds merk ik! 

Gelukkig hebben we flink wat afleiding gehad al. Verjaardagen, en een bruiloft! Mijn schoonbroer (de broer van Geert) is 07-07 getrouwd. Wat een mooie dag was dat! Ik kon even alles los laten en ben ook even niet met mezelf bezig geweest die dag, als ik zorgen gemaakt om mezelf. En dat is ook wel eens heel fijn haha! En waar ik van mezelf 2 wijntjes over de hele dag mocht... zijn het er iets meer geworden hihi! En dat was ook prima, kan me wel druk maken dat ik dan teveel alcohol heb gehad en dergelijke maar dat is nu dan toch al veeel te laat en ik heb  echt genoten!! 

Dus nu is het wachten geblazen op de volgende menstruatie! Blijft toch verrassend dat je daar blij van wordt haha!

Oh oh en nog 1 dingetje... ik was zo blij toen mijn mamaplaats sleutelhanger binnen kwam! Voor mijn 1e 10 blogs! Super leuk hihi. En nu ga ik echt stoppen met schrijven! 

Hopelijk tot snel maar weer!!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je