{{ message.message }}
{{ button.text }}

evaluatie gesprek gehad, nu bloedprikken

evalutaie gesprek gehad en bloedprikken

Afbeelding blog 'evaluatie gesprek gehad, nu bloedprikken' Achtergrond blur afbeelding

hoi

dinsdag het evaluatiegesprek gehad bij onze eigen gyn dokter hessel in nijmegen. natuurlijk liep het weer uit omdat er een stelletje te laat binnen kwam en die natuurlijk weer voor ons moesten. maar goed. het gesprek verliep soepel. ze stonden er zelf ook verbaast van te kijken dat dit gebeurd was, ik was nog jong, had intotaal met de eerste meegerekend intotaal 17 eitjes.. dus normaal. en mijn folikel groeide goed, en toch zat er niets in, misschien was de pergnyl niet goed, of waren ze toch te laat en was mijn eisprong al geweest. ze wisten het niet, dus daarom moet ik wachten op mijn menstruatie die volgens hun volgende week zou zijn. en dan op dag 3 terug na nijmegen om bloedteprikken om te kijken hoe mijn hormoonhuishouding is. toen ik vroeg of het ook door een vervroegde overgang kon komen omdat mijn moeder,oma en tante beide al rond de 40 in de overgang waren zei ze:"ja daar zijn we wel bang voor"".. toen ik vroeg of er dan nog wel een eiceldontie kon antwoorden ze dat dat wel kon. maar dat dit voor latere zorg was, op 31 december krijgen we de uitslag.

dus voor nu wachten en rust..

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je