{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ervaar een zwangerschap met een zwangerschapssimulator!

Afbeelding blog 'Ervaar een zwangerschap met een zwangerschapssimulator!'

Alle mannen opgelet! Heb je als man altijd al willen meemaken hoe het voelt om zwanger te zijn? De 'Mommy Tummy' maakt een neppe zwangerschap zo echt als het maar kan.

De Mommy Tummy is op de markt gebracht door een Japanse uitvinder. Hij vond het onbegrijpelijk hoe onbegripvol sommige mannen reageren naar zwangere vrouwen toe. Hij vond het tijd om mannen het gevoel van zwanger zijn over te brengen aan de man! Speciaal voor hen is de 'Mommy Tummy' simulator ontwikkeld. De Mommy Tummy kan van een normaal lichaam, binnen 2 minuten veranderen in een lichaam van een hoogzwangere. De simulator pompt water in een plastic zak die uitzet, waardoor het gewicht net echt voelt. Tientallen ballonnen stimuleren de bewegingen van een foetus. Door sensoren reageert het 'ongeboren kind' zelfs op beweging van buitenaf: zoals een wrijving over de buik. Hoewel het pak wat ongemakkelijk aanvoelt, ontbreken natuurlijk andere kwaaltjes zoals ochtendmisselijkheid, onbedwingbare trek, zwellingen en pijn.

Natuurlijk is dit ook een oplossing voor vrouwen die het eng vinden om zwanger te worden. Klik hier voor een demonstratie van deze zwangerschapssimulator kun je kijken.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je