Snap
  • Zwanger
  • Gezond
  • post

er was eens een draakje....

Op woensdagavond 5 september wisten wij dat Jordan niet meer leefde en op vrijdagavond 7 september is hij geboren. In die dagen, geloof je het nog steeds niet, mijn dochter had nog een dikke buik, de babyspulletjes waren klaar om gebruikt te worden, alles was klaar voor een baby, een baby die nooit thuis zou komen. In plaats van kraambezoek voorbereiden hebben mijn dochter en schoonzoon een begrafenis gepland, al voordat hij geboren was. Vrijdagochtend zijn ze naar het ziekenhuis gegaan en Jordan werd pas vrijdagavond geboren. Zijn ouders hebben hem in bad gedaan en aangekleed, er zijn fotos gemaakt door een verpleegster, en toen werd de familie gebeld. Het was een emotionele ontmoeting met onze kleinzoon, maar het was ook mooi om hem samen met familie te bewonderen. Een Pastoraal Werker van het Ziekenhuis heeft hem gezegend en een mooie gedicht voorgelezen voor Jordan en zijn familie. Mijn kleindochter heeft haar broer knuffels laten zien en zij bleef hem aaien. Mijn dochter heeft haar verteld dat haar broertje stuk was en dat hij het niet meer deed, zij was net twee en dit zijn woorden die zij begrijpt. Die nacht zijn mijn dochter en schoonzoon bij Jordan gebleven in het ziekenhuis en de volgende ochtend is een fotograaf van Stichting Make a Memory gekomen om fotos te maken.

De week erna zijn kaarten gemaakt en verstuurd, en samen met een vrouwelijke begrafenisondernemer is de begrafenis besproken en voorbereid. Ze hebben gekozen voor een witte kistje en Jordan zijn ouders en zusje hebben de kist beplakt met stickers die voor zijn kamer bedoelt waren. Het was een mooie manier om iets persoonlijks te doen voor Jordan en als ouder wil je niets overlaten aan anderen. Die oerkracht is bovennatuurlijk.

 Volgende keer wil ik vertellen over zijn begrafenis. Bedankt voor het lezen van mijn verhaal.

 Tot blogs,

Supernana ...www.erwaseens.org ...

6 jaar geleden

Which authentic jerseys online do you ever buy? Now this one site for sale: cheap football jerseys for sale

6 jaar geleden

I really like the styles Cheap Ben Garland Youth Jersey

6 jaar geleden

Here is our http://dockcontainer.com/images/lice/coch/Cheap-Kevin-Pamphile-Authentic-Jersey.php & cheack more details

7 jaar geleden

preguilt aptychus monochronous nunchion <a href="http://www.toapayohvets.com/7kvsd9c-delta-force-nike">delta force nike</a> <a href="http://www.iowebs.com/lyhe3ke-celine-handbags-in-paris">celine handbags in paris</a> <a href="http://www.wwassociates.net/3vivlrb-prada-handbag-repair">prada handbag repair</a> <a href="http://www.wwassociates.net/j5vvyx8-hermes-crinoline-cabas-tote">hermes crinoline cabas tote</a> <a href="http://www.scorpius.com/qoq3knp-Nike-Cowboys-4-Dak-Prescott-Black-Mens-Stitched-NFL-Limited-Salute-To-Service-Jersey">Nike Cowboys #4 Dak Prescott Black Men's Stitched NFL Limited Salute To Service Jersey</a> undepreciablejurel