{{ message.message }}
{{ button.text }}

Enorm verrast!

'Wat is het toch fijn zulke mensen om je heen te hebben'

Afbeelding blog 'Enorm verrast!'

'Zondag 2 juni 2019

We zouden misschien naar het strand gaan, want het werd immers 31 graden. Maar misschien konden we maar beter niet gaan ivm de drukte. We keken wel.... Het was 's morgens al warm, en benauwd. Ricardo heeft hooikoorts, en wel in een heavy vorm zeg maar. Het begint meestal in mei, knal rode ogen, niezen, snotneus blabla alles wat erbij komt kijken. En beroerd dat hij zich dan ook voelt. En zo kwam hij helaas ook zondag ochtend uit bed. Hij had bijna niet geslapen. Dus ik besloot na het ontbijt even met Yentl een stukje te gaan wandelen en Yentl op haar fietsje. 

En dat is wat we deden. Ricardo ging even terug naar zijn bed. Toen we op weg naar huis gingen, kwamen we mijn tante tegen. Die had mijn nichtje weg gebracht, want die ging naar Amsterdam voor een festival. Maar het was nog redelijk vroeg, een uur of 10. Ze had haar leuke blauwe jurkje aan. Ik dacht waarom op een zondag morgen, terwijl je je dochter weg moet brengen heb je dat aan en niet iets makkelijks haha. Ik zei nog, mocht je je vervelen vandaag kom dan lekker een bakkie doen in de tuin bij ons. Ze keek nog wel, oke doei.

Eenmaal thuis hadden we Ricardo wakker gemaakt. Die had nog even bij kunnen tanken. We lunchte met elkaar, en besloten gewoon niks te doen gewoon thuis. Het zwembadje voor Yentl hadden we opgezet en die liep lekker door de tuin te banjeren. Ik liep nog steeds als Toos make-up loos in een legging en simpel shirt rond. En besloot mezelf toch even wat op te maken en mijn haar een beetje te doen. Want dat had ik net gewassen de avond ervoor, en dan mensen met krullen snappen wat ik bedoel dan ben je net een soort poedel dat dus.

ik had mijn bikini aangetrokken en ging samen met Yentl een beetje spelen in het badje. Ricardo ging douchen, dat wilt nog wel eens een beetje helpen met die stomme hooikoorts. Een poosje later belde mijn moeder, die moest werken had weekenddienst. Ze was haar medicatie vergeten in te nemen 's morgens, en moest tot 18.00 werken of ik een kans zag ze even langs te brengen. Mijn vader was er niet, mijn broers gingen naar Marco Borsato dus ja.... Uh ja is goed ik kom er zo wel even aan. Neem je Yentl dan mee? Nou we zitten in de tuin blabla ah joh had ze gezegd dat vind ze toch ook leuk en daar had ze zeker gelijk in. Nee is goed, komen er zo aan. Dus wij ons allemaal even omgekleed/aangekleed. Ik had toch mijn legging maar even ingeruild voor een rokje en dacht goh laat ik mijn panter shirt erop doen. Nu blij dat ik dit allemaal had gedaan. 

Want we gingen lekker op de fiets erheen (5 min fietsen vanaf ons huis ). En eenmaal binnen schrok ik me letterlijk bijna dood! Daar stonden mijn familie en vriendinnen......... WELKOM OP JE BABYSHOWER..... Oh my!! En het was gelukkig al bloodyhot (31 graden) het zweet brak me uit. Wat vond ik dit leuk zeg, wat een verassing. We liepen naar de ruimte die mijn moeder had gereserveerd voor mijn feestje. Yentl had volgens mij zoiets van huh wat doen jullie nou allemaal op het werk van mijn Nana (zo noemen we mijn moeder ipv oma vinden we leuk hihi). Daar achter de deur, was het zo leuk en mooi versierd. Ik had letterlijk geen woorden voor dit alles en barstte in tranen uit. HAPPY TEARS!

Ik kreeg gelijk een mega cadeau in mijn handen. Samen met Yentl pakte we deze uit. Een Mozesmandje oh dat is iets wat ik erg graag wilde hebben. En hop daar kwamen de tranen weer haha. Ook kregen we van nijntje wat spulletjes, een paar setjes kleding. En van mijn mams nog een leuk schaaltje van blond Amsterdam/Efteling en een rammelaar van Jet (Jokie en Jet). Die zij afgelopen week kocht toen we in de Efteling waren, sneaky haha. 

Er stond van alles lekkers op de tafels. Lekkere sandwiches met allerlei lekkers erop. Watermeloen, snoepjes, eigen gebakken koekjes in de vorm van een flesje en een romper, kannen met citroen/munt/komkommer water yummy. En jawel, aardbeien die je in de gesmolten chocolade kon dopen ohhhhhhh lekker... en lange vingers en marshmallows. En kaas, worst met de leukste prikkertjes ever. Eigen gebakken cupcakes met roze muisjes, roze koeken, en ballerina's gemaakt van een spekkie met daarop roze suiker en een cupcake rokje. Zie foto's voor wat ik bedoel onderaan hihi. 

Er lagen rompertjes klaar met textiel stiften waar iedereen haar boodschap op kon zetten, of een tekening. Dat heb ik ook nog van mijn babyshower van Yentl en dat blijft leuk. Ook kon iedereen op een papieren romper een wens voor mij/de baby schrijven. Ik hou van zulke persoonlijke dingen, die zitten inmiddels in het kistje voor de baby met herinneringen voor later. 

Ricardo is al snel weg gegaan, zou eigenlijk Yentl mee nemen. Maar besloten haar lekker erbij te houden, ze had het zoals altijd erg naar haar zin. Had inmiddels de 'snoep' tafel ontdekt en was flink aan het snoepen. Heerlijk toch? Ook voor haar was het een beetje feest. En ze nam het ervan, zat op een barkruk flink te zingen en in haar handjes te klappen. En nam iedereen met zich mee haha. Heerlijk kind. Mijn vader kwam later ook 'stiekem' even om het hoekje kijken, vond dat natuurlijk erg leuk om te zien. Was na een drankje mee te drinken ook weer weg gegaan. 

Ik ben nog steeds een beetje in die bubbel merk ik aan mezelf. Zo jammer als het dan weer voorbij is. Dat de slingers weer weg gehaald worden, de restjes van de hapjes weg gegooid. De mensen 1 voor 1 vertrekken... Dan is het echt voorbij. En dan komt het besef ineens weer hard binnen, mijn babyshower is geweest oh jee nu zijn echt de laatste 5(!) weekjes in gegaan zo bizar. 

Ik blijf het zo iets bijzonders vinden, dat er zoveel moeite voor mij is gedaan om er een feest van te maken. Dat iedereen de moeite neemt, vooral op zo'n bizar warme dag te komen. Om mij een enorme verassing te bezorgen, en er een feestje van te maken. Nogmaals lieve allemaal, heel heel erg bedankt. Jullie zijn toppers, echt waar. Ik waardeer het enorm wat er allemaal is gedaan.

En liefste mama, jij in het bijzonder. Want ik weet hoe jij bent, ik weet hoeveel energie jij hierin steekt en hoe graag je wilt dat het eruit ziet zoals jij het voor ogen hebt. Met je enorm creatieve brein. Hou oneindig veel van jou.... 


xoxo
Afbeelding blog 'Enorm verrast!'
Afbeelding blog 'Enorm verrast!'

Sweettable

Afbeelding blog 'Enorm verrast!'
Afbeelding blog 'Enorm verrast!'
Afbeelding blog 'Enorm verrast!'

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je