{{ message.message }}
{{ button.text }}

Energetisch coach bij kinderwens en geboorte

Ik ben Ingrid Jetten uit Zoetermeer. Ik ben energetisch coach bij kinderwens en geboorte, holistisch zwangerschaps coach en kraamverzorgster.

Afbeelding blog 'Energetisch coach bij kinderwens en geboorte' Achtergrond blur afbeelding
Ik ben Ingrid Jetten uit Zoetermeer. Ik ben energetisch coach bij kinderwens en geboorte, holistisch zwangerschaps coach en kraamverzorgster. Ik communiceer met het zielskindje nog voor de fysieke conceptie. Daarnaast geef ik de cursus hypnobirthing®. Voor meer informatie verwijs ik naar mijn website www.essential-awakening.nl. het is debedoeling dat ik regelmatig over dit onderwerp een blog ga schrijven om mensen meer te vertellen over wat het precies inhoud. Iedereen is dan ook van harte welkom om mij te volgen! Lees voor meer informatie over wat een energetisch coach is en wat ik precies doe mijn eerste blog: Wat is een energetische coach bij kinderwens? groetjes Ingrid

klik op het plaatje voor een grotere versie.

 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je