Snap
  • Zwanger
  • zwangerschap
  • zwanger
  • weken
  • verveling
  • 30

En wat nu?

Alles is onder controle

Tsja, daar zit je dan. Inmiddels ben ik 29+4, zit al sinds februari in de ziektewet en de pijn in mijn bekken neemt toe.

En toch is alles bij. Bij in de zin van, het gras is gemaaid (dat doet mijn wederhelft voortaan), de was is bij, er wordt dagelijks gestofzuigd en gedweild, de hond die zoekt niet meer zo vaak naar buiten en kijkt me raar aan als we weer gaan, de babykamer is klaar, de box staat in huis en zelfs de vluchttas staat al klaar. 

En nu? Ik heb werkelijk geen idee.. Ik weet niet zo goed wat ik nog moet doen. Er zal toch zeker wel iets zijn waar ik niet aan denk, maar wel belangrijk is voor de bevalling, kraamtijd, babyborrel etc. Maar wat dan? Geen idee..

In het begin van de zwangerschap ging ik nog samen met mijn moeder naar de winkel om baby kleren te kopen, al was het geslacht nog niet bekend. Toen het geslacht eenmaal bekend was, hebben we nog meer gewinkeld en mijn man heeft de kamer zelfs met roze accenten aangekleed. Maar nu.. Volgende week kunnen we de kinderwaren ophalen die wij van bekende hebben overgenomen. Is dat nu echt het enige waar ik op dit moment naar uit kan kijken? Daar lijkt het wel op... 

Het enige waar ik nu nog mee bezig ben is het zelf gemaakte plakfoto album voor de kleine. Maar deze maak ik per week en daarin ontbreken dus nog circa 10 weken. Deze weken kan ik natuurlijk niet vooruit werken. 

Wat doen jullie nu zoal nog? Of wat hebben jullie de laatste weken nog gedaan?  

4 jaar geleden

Wat ik zelf vergeten was : -cadeautje voor de kraamverzorgster (wou graag wat geven voor de mooie tijd). - vitamine d en k druppels voor na de bevalling -levensvoorraad maandverband ;) Ik herken je gevoel, zelf nu zwanger van de tweede bijna 18 weken. Bij de vorige vanaf 25 weken thuis geweest en nog niks om handen, dagen kropen voorbij. Ging zelf veel op visite of nodigde vriendinnen uit. Nu heb ik mijn dochter natuurlijk al waar ik straks drukker mee ben. De weken kunnen langzaam gaan als je geen kant meer makkelijk op kan, heel veel succes met de laatste loodjes !