{{ message.message }}
{{ button.text }}

En toen was ik telefoon loos.....

In mijn vorige blog had ik het al verteld, mijn telefoon is kapot. en nu?

Afbeelding blog 'En toen was ik telefoon loos.....'

Nog steeds leef ik zonder mobiel bereikbaar te zijn. Maar ook zonder foto camera, tijd, men life line, men router planner, wekker en verveel momentjes vuller. 

Best veel doe je met zo'n ding eigenlijk. Ik merk nu pas hoeveel ik met zoń ding doe. Neem nu bloggen. Vaak schrijf ik alvast wat op mijn telefoon, en bewerk dit later op mijn laptop. Ook bewerk ik de foto's die ik dagelijks neem met een app op mijn telefoon. Erg handig allemaal. Ik zit nu wel veel op de tablet, maar dat is toch anders. Ben al;s ik thuis ben dus wel online. maar buitens huis dus niet.

Afgelopen dinsdag ben ik naar de comedy train geweest met een vriendin. Normaal ben ik iemand die uitvoerig de bus tijden controleert en de loop route al in google maps heeft klaar staan. Maar nu kon dat dus niet. Thuis wel even gekeken, nog net niet opgeschreven en uitgetekend. Ik ging de deur uit zonder telefoon. Niks voor mij. Een kleine 5 minuten lopen maar ik half rennen omdat ik het gevoel had dat ik laat was. Ik kon ook geen tijd bekijken want ja dat deed ik altijd op mijn telefoon. Ik was natuurlijk optijd bij de bus halte, nerveus vertelde ik mijn vriendin dat ik het heel spannend vond, omdat ik normaal uitvoerig de route bestudeer en precies weet welke bus hoe laat bij welke halte is. (niet nodig natuurlijk maar voor mij wel) Ik voelde me opgelaten. De tijd stond gelukkig bij de halte op het bord. Ze stelde me gerust ze had deze route zo vaak gedaan. Ik probeerde het los te laten. De bus kwam mooi op tijd. We konden tot de eind halte blijven zitten. Op het station moesten we overstappen. normaal weet ik precies welke bus en bij welke letter hij stopt. Maar nu dus niet. Ik voelde de spanning alweer opkomen. Normaal bekijk ik het even op mijn telefoon en stel mezelf gerust. Maar nu dus niet. Mijn vriendin wist niet waar de bus die we moesten hebben stopte dus zijn we even naar de informatie borden gelopen.  Oke lijn 7 perron L. ze vraagt aan me hoe laat het is. Ik dus uh..... waar is een klok want ik heb geeeeen idee.... Normaal app ik mijn vriend even een kusje, kijk even op facebook of speel een spelletje als tijd verdrijf tijdens het wachten. Ik geef toe je  gaat wel meer in gesprek met elkaar en je ziet meer van je omgeving als je geen telefoon hebt, maar zij was wel bezig op haar telefoon. De bus kwam. Normaal bekijk ik dan even hoeveel haltes we moeten  ( terwijl ik dit wel weet) en de loop route. We waren er. Weer een dood momentje waarin ik mijn telefoon erg miste. Even appen naar men lief van dat we er waren is wat ik normaal even doe. De voorstelling begon. Eerste comedian was matig de andere twee waren top. De terug weg. Meestal ben ik dan een stuk rustiger, ik denk omdat we dan naar huis gaan en dus niet veel vanaf hangt niet een bepaalde tijd om ergens te zijn of dergelijke. Zij belde haar man dat we onderweg waren. Normaal app ik men lief dan van ik ben weer op weg naar huis. Nu dus niet. 

Savonds had ik het er nog over met mijn vriend dat ik mijn telefoon eigenlijk wel mis. en hij vertelde me dat hij de dagelijkse appjes met foto's van Ilse ook wel miste. Gelukkig kan ik met de tablet ook foto's maken alleen zijn die van mindere kwaliteit dan mijn telefoon. Maar ik kan wel weer foto's sturen via hangouts in plaats van whats app. Ook denk ik dat ik maar men horloge op ga zoeken om toch tijd bij me te hebben als ik niet thuis ben. Mis dat wel erg. Ik vind het ook jammer dat ik niet met mijn ouders en zussen in nauw contact sta normaal was dat een appje sturen en had meestal gelijk of een paar minuten er na een antwoord. Ook stuurde ik vaak foto's en filmpjes van llse over de app naar ze, zodat ondanks de afstand toch wat mee kregen van haar ontwikkelingen. (Mijn ouders en middelste zus wonen op een uur rijden van ons af en mijn oudste zus woont in Manchester) 

wat denken jullie te gaan missen als je geen telefoon hebt?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je