{{ message.message }}
{{ button.text }}

​En toen was ik alleen thuis

Mijn vriend is weer een week weg voor zijn werk. ik baal er van want heb een hekel aan alleen thuis zijn.

Afbeelding blog '​En toen was ik alleen thuis' Achtergrond blur afbeelding

Na een super leuk, maar druk weekend. Waarin ik met mijn zus naar Billy Elliot ben geweest in het afas circustheater. En mijn vriend met ons meisje lekker naar een verjaardag is geweest van haar *vriendinnetje* die 7-10 een werd.

weekend.jpg

Was het vanmorgen zover. Om 10:00 was het zover, de collega van mijn vriend kwam hem ophalen. Ik zag er als een berg tegen op, alleen thuis. Opzich ben ik overdag wel gewend samen met Ilse alleen thuis te zijn. Maar dan 's avonds ook alleen. Ik vindt het maar niks.

ben wel van alles al aan het doen, zoals de Hello Kitty spullen in de wc aan het ophangen. (worden er te veel) 2 haakjes gemaakt op de kast voor de honden riem en tuig.

opgehangen.jpg

Ook heb ik al wel wat plannen voor de aankomende week, maar goed ben 's avonds wel alleen. Alleen in dat grote bed, alleen wakker worden. Vind het echt 10x niks. Niet lekker tegen hem aan kunnen kruipen bij het in slaap vallen of wakker worden naast hem. Het is gelukkig maar een week maar toch. Ik weet niet wat het precies is, maar voel me gewoon veiliger als hij er is. Een stukje geborgenheid. Maar ook samen kletsen de dag doornemen.

Naast dat hij nu een week er niet is sta ik er even alleen voor. Dus ook de hond uitlaten, gelukkig gaat hij de laatste ronde mee met een buurman, zodat ik zelf er niet uit moet en ik Ilse niet alleen thuis moet laten. Vind dat echt niet fijn. Dat doe ik echt alleen als de nood heel hoog is. Maar meestal kan de buurman hem gelukkig meenemen. Ik ben heel benieuwd hoe de week gaat lopen. De laaste keer dat hij weg was, heb ik amper geslapen en werd ik wakker van elk geluidje. Ik hoop dat ik nu beter slaap, en dat het snel vrijdag is. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je