{{ message.message }}
{{ button.text }}

en toen was het wachten op de kleine

mijn vriend wilde graag een kleine van ons twee.hij wilde dit al jaren,maar doordat we nog "gesetteld"waren was dit uit den boze.

Afbeelding blog 'en toen was het wachten op de kleine'

het moment dat ik wist dat ik zwanger was,was even balen......lees hieronder maar wat ik daarmee bedoel.

we waren net officieel een stel: de buurman en ik. we kenden elkaar al enige jaren als overburen.er was de laatste paar jaar wel een soort " onverklaarbare spanning" tussen ons. toen onze beide relaties voorbij waren konden we kijken of het tussen ons zo goed zou klikken om een vaste relatie aan te gaan.

we waren net officieel een stel vanaf juli.en een maand later gaf hij aan dat de gedachten wie al jaren door zijn hoofd speelde en zijn gevoel daarbij nu wel werkelijkheid konden worden.

nou reuze benieuwd wat voor gedachten hij zich had uitgedacht dus!

toen hij vertelde dat hij al jaren zo graag een kindje met mij samen wilde,viel ik bijna van mijn krukje! dit had ik niet verwacht!!en dat op mijn leeftijd....naar de eind dertig en hij 50 vond ik het maar niets.

na nog een maand dit aangehoord te hebben ging ik toch overstag.de hoop op een dochter had ik al jaren en dit zou dan mijn laatste kans zijn.en het idee dat hij dan "aan het werk moest" is ook alles behalve een slechte gedachte ;)

het moment dat ik wist dat ik zwanger was,was even een beetje balen. hem aan het werk zetten was al gauw gebeurt na een maand :(  helaas ging de zwangerschap na een maand al mis. het voordeel was dat mijn buurman weer aan het werk kon.bingo! weer een maand later was het al weer raak. dit keer liep het goed af en zit ik samen met mijn lieve buurman al bijna 2jr op een roze wolk.

we zijn een 3 dubbel samen gesteld gezin maar hopen zo veel mogelijk tijd met zijn drieen vrij te maken.onze dochter is zo'n verrijking in ons (door de omgeving niet gegunde)leven,dat we via haar toch een beetje geluk hebben gevonden naar vele verdrietige verbitterde jaren.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je