{{ message.message }}
{{ button.text }}

En toen lag ik beneden

Met 37 weken zwangerschap viel ik van de trap

Afbeelding blog 'En toen lag ik beneden' Achtergrond blur afbeelding

De vrijdag begon zoals gewoon elke dag. Opstaan, klaarmaken, met man en kind ontbijten. Manlief uitzwaaien en dochterlief naar de crèche brengen. 
Thuis heb ik lekker aangerommeld, heerlijk die nesteldrang. 
Toen ik van zolder kwam had ik mijn handen vol en dus de reling niet vast. Op mijn sokken had ik geen grip en toen lag ik beneden. 
Op dat moment was mijn schoonvader er en die kwam meteen naar boven toen hij het gestommel hoorde. Gelukkig ben ik op m’n billen naar beneden gegleden en ben ik dus niet op m’n buik gevallen. 
Later die dag had ik een afspraak in het ziekenhuis.
Daar aangekomen kreeg ik een echo waarbij direct het hartje goed te horen was. Ook al had ik m’n baby al een paar keer voelen bewegen, het was toch een geruststelling het hartje te horen. Aangezien in A- ben en m’n kindje A+ is moest er even een kleihauer (bloedtest) gedaan worden, deze bleek gelukkig negatief en dus hoefde ik geen extra rhesus D prik te hebben. Voor de zekerheid werd er nog een ctg gedaan en ook daarop bleek alles helemaal goed te zijn. 
Na 4 uur liep ik opgelucht het ziekenhuis. Dat was echt wel even schrikken!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je