{{ message.message }}
{{ button.text }}

En dan moet je ineens weer werken.

En dan is het ineens weer tijd om te gaan werken. Alleen bij de gedachte krijg je al de kriebels.

Afbeelding blog 'En dan moet je ineens weer werken. ' Achtergrond blur afbeelding

De wetenschap dat je weer bijna moet beginnen met werken zorgt er voor dat ik denk nee dat kan toch niet. Zo lang ben ik toch nog niet thuis? Ik had al langer verlof na mijn bevalling omdat mijn kleine 2,5 week te vroeg kwam. Dus aan het eind 2,5 weken extra gehad ipv voor de bevalling. Zo ben je net moeder en zo moet je weer aan het werk. Ik ben vast niet de eerste en de ook niet de laatste die denkt jeetje ik kan  nog wel 4 weken huis zijn en  nog dan gaat het veel te snel voorbij. Ik was al wel gewend om van je kleine weg te zijn, maar het idee dat er al weer een fase voorbij is geeft mij onmiddellijk het gevoel dat alles zooooo snel gaat.......maar gisteren was het niet zo ver. Mijn verlof was ten einde!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je