{{ message.message }}
{{ button.text }}

En dan lig je te malen...

Pffff... Hier lig je dan in bed... Te draaien, te woelen, te denken, te malen..

Afbeelding blog 'En dan lig je te malen...'

En het wordt er allemaal niets beter van. 

De vragen als: wat kon ik er aan doen? Ben ik dan wel een goede moeder? Kan ik überhaupt nog wel zwanger raken? Wanneer zou ik daar weer klaar voor zijn? En wat gebeurt er dan allemaal? Wat zijn de uitslagen aankomende donderdag? Wanneer wordt de pijn minder? Wanneer kan ik doorgaan? 

Deze vragen spelen sinds de geboorte van onze uk(12 mei 2016, 16weken zwanger.) door mijn hoofd. Maar vandaag zijn ze zo erg, dat ik er jiet van kan slapen. 

Ik voel mij zo gigantisch leeg, maar tegelijkertijd tijd voel ik juist zoveel emoties! 

Vanuit de buiten wereld wordt er raar gekeken als ik even een traantje moet weg halen, als ik een gezin zie lopen met minimaal 2 kinderen. Ik zie ze denken: ach, je hebt er toch eentje. Wees er blij mee! Er zijn er genoeg die geen kinderen kunnen krijgen...

En dat weet ik allemaal! En wij zijn zielsgelukkig met onze zoon! Maar dit verlies is zo groot en zo hevig...

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je