{{ message.message }}
{{ button.text }}

En dan heb je wereldkundig gemaakt dat je ouders word

En zo hebben we wereldkundig gemaakt dat wij over een paar maanden er een nieuw gezinslid bij krijgen.

Afbeelding blog 'En dan heb je wereldkundig gemaakt dat je ouders word '

en dan begint het hé van goed bedoelde adviezen tot zou je dat nou wel doen in jullie relatie zo goed gaat die niet.

Echt bijna elke dag vanaf dat we op Facebook hadden gezet dat we zwanger zijn krijgen we dat soort reacties. daarom verbaasde ik me dan ook elke dag weer om te lezen wat mensen allemaal over dat soort zaken te vertellen hebben. van mensen die je elke dag spreekt tot mensen die nooooit op je reageren  iedereen die vind wel wat. 

Mijn vriend en ik konden dan hier ook wel om lachen en hebben de meeste in de categorie lekker laten lullen geplaatst.

Ik dacht alleen op een avond een slim idee te hebben en was wat emotioneel door de hormonen dus ik dacht stuur me pa ff een berichtje! (Sinds mijn vader een nieuwe vriendin heeft waar hij achter mijn rug om zonder het me te vertellen mee getrouwd is geen contact meer met me wil waarom weet ik nog steeds niet maar soms doet me dat gewoon enorm pijn) dus ik dacht heb niks te verliezen en nu een hele goede reden om contact op te nemen waarin ik hem zou vertellen dat ik en m'n vriend zwanger zijn en hij opa zou worden. En ik hem toch ontzettend mis en heel graag contact zou willen zodat onze kleine ook normaal een opa heeft 

Ik stuurde als bijlage ook nog het nummer van stef bos mee met papa. En een echo foto. Waarop de reactie was leuk voor jullie gefeliciteerd! En ik heb nog wel wat oude baby spullen van je in het hok staan die kom ik wel brengen voordat je bevalt, heb nu toch vrij  oh en dankje maar dat nummer kon ik al. 

Met de tranen die over mijn wangen liepen heb ik dat berichtje nog wel een paar keer gelezen en was zo blij dat mijn vader eindelijk reageerde. En ook nog positief zou dit dan de mogelijkheid zijn dat ik mijn vader weer kan zien?  

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je