{{ message.message }}
{{ button.text }}

En dan de vraag vruchtwaterpunctie of toch niet????

Wat gaan we doen vruchtwaterpunctie of toch niet?? En wat doen we als de uitslagen niet geheel goed zijn? Houden we het of toch niet?

Afbeelding blog 'En dan de vraag vruchtwaterpunctie of toch niet????'

En daar zit je dan bij de arts in het ziekenhuis. Hij vraagt of ik heb nagedacht over een vruchtwaterpunctie en ik zei jaaa dat doen we niet. Waarbij hij me heel vreemd aankeek en zei waarom niet mevrouw? Je hebt de indicatie ivm je vorige zoontje met downsyndroom. Dus ik zei: nou dat wat ik lees blijken er nogal wat risico s aan te zitten en dat vind ik best eng! Nou mevrouw het risico valt reuze mee en ik denk dat u er beter nog over na kunt gaan denken! Dus na 2 weken wikken en wegen toch blij geweest dat hij me informatie gegeven heeft en het opnieuw gevraagd heeft want nu doen we de test dus wel. Maar wat als de uitslagen niet goed zijn?? Afbreken na 19 weken of behouden?? pffff wat een gedoe! Maar ook die beslissing is nu met veel pijn en moeite samen genomen. We houden het niet als hij of zij ook een afwijking heeft en dat ivm 2 kinderen met een afwijking nog moeilijker is als 1 kindje met afwijking op te voeden. Maar nu dus hopen dat het gewoon een gezond mooi lief kindje word. En er is natuurlijk goede hoop.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je