Snap
  • Zwanger
  • post

En dan ben je de eerste 12 weken voorbij

Na die eerste 12 weken en de echo met een mooi kloppend hartje ben je er eindelijk klaar voor om het aan anderen te vertellen.

Hoera! De eerste 12 weken zijn weer voorbij, al die tijd heb je het stil gehouden want hoe graag je het ook wil delen je wacht toch liever tot je de 12 weken voorbij bent. 

Vandaag was het dan toch eindelijk zover, de 12 weken echo! We hebben een prachtige echo gehad van een mooi kindje met een kloppend hartje en alles er op en eraan. Helaas ook deze keer weer goed ziek en veel gezien van de wc. Hopelijk gaat dat nu een beetje wegtrekken en voel ik me snel wat beter. 

Maar wat is het toch weer leuk om zwanger te zijn, weer de echo's het dromen over het kindje in je buik, ook al is het nu heel anders als bij de eerste. Je hebt minder tijd om bezig te zijn met de zwangerschap want ja er loopt er nog eentje rond. Het voordeel daarvan vind ik dan weer dat de tijd tussen alle afspraken bij de verloskundige ook weer sneller gaat.  Hopelijk geld dat ook als ik verlof heb want dat vond ik de vorige keer vreselijk lang duren haha. Maar net zoals bij mijn dochter kan ik niet wachten tot ik het kleine nieuwe mensje in mijn armen mag houden. Ach ja nog maar 28 weken te gaan....... Als hij/zij op tijd komt natuurlijk!

10 jaar geleden

Hoe gaat het nu inmiddels met je? Wij hebben het verteld toen we er achter kwamen. Toen ik ongesteld moest worden maar het niet werd. Dus ongeveer 4 a 5 weken.

10 jaar geleden

Dank jullie wel voor alle felicitaties, het gaat langzaam aan weer wat beter. Ik heb in ieder geval weer honger en dat had ik de afgelopen weken echt niet! Dus dat is al een goed begin haha

10 jaar geleden

Jij ook gefeliciteerd met je zwangerschap! En geniet ervan nu het zo snel gaat.

10 jaar geleden

Er zijn wel een aantal mensen die het wel wisten voor de 12 weken. Omdat die mensen belangrijk zijn in ons leven en we ook weten dat ze ons zeker hadden gesteund als het misgegaan was voor de 12 weken.