{{ message.message }}
{{ button.text }}

En dan ben je de eerste 12 weken voorbij

Na die eerste 12 weken en de echo met een mooi kloppend hartje ben je er eindelijk klaar voor om het aan anderen te vertellen.

Afbeelding blog 'En dan ben je de eerste 12 weken voorbij'

Hoera! De eerste 12 weken zijn weer voorbij, al die tijd heb je het stil gehouden want hoe graag je het ook wil delen je wacht toch liever tot je de 12 weken voorbij bent. 

Vandaag was het dan toch eindelijk zover, de 12 weken echo! We hebben een prachtige echo gehad van een mooi kindje met een kloppend hartje en alles er op en eraan. Helaas ook deze keer weer goed ziek en veel gezien van de wc. Hopelijk gaat dat nu een beetje wegtrekken en voel ik me snel wat beter. 

Maar wat is het toch weer leuk om zwanger te zijn, weer de echo's het dromen over het kindje in je buik, ook al is het nu heel anders als bij de eerste. Je hebt minder tijd om bezig te zijn met de zwangerschap want ja er loopt er nog eentje rond. Het voordeel daarvan vind ik dan weer dat de tijd tussen alle afspraken bij de verloskundige ook weer sneller gaat.  Hopelijk geld dat ook als ik verlof heb want dat vond ik de vorige keer vreselijk lang duren haha. Maar net zoals bij mijn dochter kan ik niet wachten tot ik het kleine nieuwe mensje in mijn armen mag houden. Ach ja nog maar 28 weken te gaan....... Als hij/zij op tijd komt natuurlijk!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je