Snap
  • Zwanger

Eindelijk weer een blog

Veel te lang niet meer een blog geschreven. Nu eindelijk tijd vrij gemaakt.

Zo even rustig zitten en schrijven.  Inmiddels alweer 20 weken zwanger. Het lijkt bij een tweede wel veel sneller te gaan. Ik heb nog niets gekocht of uitgezocht. Alles gaat even snel tussendoor.  Niet dat ik niet geniet maar het is anders. Meubels en kinderwagen heb ik allemaal nog. Dus geen grote aankopen.  En alles wat ik niet heb kan ik van mijn vriendin lenen. Kortom alleen de kleertjes ontbreken nog (volgens mij). We gaan in de kerstvakantie wel beginnen met de nieuwe kamer van onze zoon, zodat ons baby meisje straks in zijn oude kamertje kan.  Hij krijgt en hoogslaper en er gaat 1 muur behangen worden. Verder is het alleen maar verschuiven van zijn meubels.  Ohja een kledingkast hebben we nog wel nodig voor de babykamer. En een babyfoon. 

Maandag de 20 weken echo gehad en alles zag er gelukkig goed uit. Nu op naar de laatste helft van de zwangerschap.  Hopelijk stopt het ochtend overgeven snel.

Fijne dag.  Liefs

9 jaar geleden

Ooh nog steeds overgeven, lijkt mij onwijs vervelend. Zelf deed ik overgeven voor ruim 10 weken. Nee dankje! Wat leuk dat je een meisje krijgt, geniet ervan.