Snap
  • Zwanger

Eindelijk 'n beetje duidelijkheid in de onduidelijkheid

Yes! Daar was ie dan. De enveloppe van het radboud, waar we al bij al 3 maanden op hebben gewacht!!

De postbode loopt hier normaal vaak voorbij i.v.m de nee-nee tekst op onze voordeur. Maar nu kwam ze toch post afleveren. 

Daar was de enveloppe van het radboud. BAM terug in de werkelijkheid, wachten op info is geen wachten meer. 

Ik slik van 24-09 tot 11-10 de pil. 8-10 beginnen met decapeptyl. 21-10 een uitgangs echo om te kijken wat de dosis Gonal F wordt en daar meteen savonds mee beginnen. En dan tot slot 29-10 een echo om te kijken hoe het groeien gaat. En daarna is het af en aan kijken waarschijnlijk.

Hopelijk komt het nu tot een punctie, terugplaatsing en natuurlijk hoop ik het meest op de zwangerschap! 

Spannend dus! 

En wederom: we gaan het zien!! :)

7 jaar geleden

Ja onzekerheid is soms echt slopend! en het is ook niet eerlijk dat het allemaal zo lang duurt voordat je wat weet. konden we maar in de toekomst kijken hé. ik ben benieuwd zaterdag! heb er maar vertrouwen in, de artsen weten wat ze doen.

7 jaar geleden

Nu gaat het eigenlijk wel goed. Ik ben zaterdag begonnen met het spuiten van decapeptyl (eerste hormoon) en daar zag ik echt heel erg tegen op!!! Ik wilde eigenlijk niet omdat je dan weer een hoop onzekerheid tegemoet gaat... en dat is het zwaarste als je het mij vraagt. Ik vind het lastig om daarin neutraal of positief te blijven. Maar uiteindelijk ben ik er rustig onder. En vanavond slik ik de laatste pil!! Dus dat is erg snel gegaan. Had het gevoel.dat het de vorige keer wat langer duurde allemaal... maar dat was natuurlijk allemaal nieuw. En volgende week zaterdag is het alweer de 21e dus dan weer de eerste afspraak in het ziekenhuis. Heb er eigenlijk best veel zin in! Wat ik nu wel heb is ontzettende snoep zin. En ook wel gezonde dingen dus dat is prettig. Maar ik heb nu vooral veel zij in chocola, en dat terwijl ik eigenlijk geen suiker meer eet... dus ik los het op met Griekse yoghurt en cacao poeder. Toch het gevoel van chocola! Haha. Thanks for asking btw :)

7 jaar geleden

Jeetje spannend hoe voel jij je nou?

7 jaar geleden

Wat fijn dat het voor jullie gelukt is! Het spuiten vind ik ook heel erg meevallen. Ik ben diabeet dus ik spuit al 4 tot 8x per dag insuline. Ik ben dat gewoon gewend gelukkig. We gaan het zien. Het wachten vind ik nu ook al heel zwaar dus kan me voorstellen dat die 2 weken slopend kunnen zijn!! Thanks voor je berichtje! Vind ik leuk! :)