{{ message.message }}
{{ button.text }}

Eindelijk in balans!

Je stopt metnde pil... en na een paar maanden tel je aan...! Toch...?!

Afbeelding blog 'Eindelijk in balans!'

Zo, daar ben ik weer. 

Zoals de titel al zegt, ik merk dat ik in balans kom sinds ik 25 mei begonnen ben met het spuiten van decapeptyl. 

Ik had vorige week nog geschreven dat het goed ging, en dat ik vooral een beetje misselijk was en duizelig maar het verder wel ging. Maar helaas zakte dat zondag helemaalmaf. We zijn bij mijn schoonouders geweest en in het begin was er niks aan de hand. Tot dat ik ineens steeds vermoeider raakte... steeds erger en raakte ook zoned out! :p ik zat bijna recht op te slapen! 

Toen we thuis kwamen was ik blij dat mijn lieve mannetje heeft geholpen met het maken van de soep en vervolgens zijn we op de bank geploft!

Maandag morgen merkte ik al dat het vermoeide gevoel nog echt niet weg was... en de eerste x overgeven was daar. Blegh!! Ik heb mijn werk afgebeld want ik kon nog geen 5 stappen zetten zonder bijna staand in slaap te vallen!! En de misselijkheid bleef maar aanhouden. 

Ik was blij dat ik dinsdag heel anders wakker werd!! Voelde me prima! Wel nog een beetje moe maar dat heb ik maar gewoon geaccepteerd! Want ik wilde deze dag gaan werken omdat het de laatste dag was in dit bedrijf.

Ik ben nu al tijd bezig geweest om gastouderopvang op te zetten bij mij thuis.en dit is gelukt!! Vanaf 1 juni ben ik officieel gastouder bij mij in huis (was dit al bij mensen thuis vanaf 2011) 

Helaas werkt de moeder van mijn nieuwe oppaskindje via een uitzendbureau (ik weet precies hoe dat werkt) en heeft ze de hele week nog geen werk gehad. Helaas weet ze dat ook pas rond een uur of 6 savonds. Dus niet zo'n lekkere.start... pfff. Ben benieuwd of ze vanaf maandag dan bij mij komt, en sta natuurlijk bij meerdere gastouderbureaus ingeschreven! Dus goede hoop blijven.houden!! 

Ik ben nu dus al voor de 3e dag vrij. En dat voelt zeer onwennig. Ben daar heel emotioneel.door en onzeker. Want mag ik dan wel relaxen?! Dat kan toch niet? Ik breng nu geen geld binnen en dan kan ik toch niet gaan niksen?! 

Mijn mannetje is dan zo lief als ik het daar met hem over heb, hij zegt.me: schatje het is niet voor niks dat je vrij hebt waarschijnlijk. Rust maar lekker uit!! En dat vind ik dan zoooo lief dat me de.tranen in mijn ogen staan! 

En misschien is het maar goed ook, we hebben dit weekend namelijk 2 familie dagen... zaterdag 1 met heeeeeeeel veel mensen van mijn opa's kant en zondag 1 van mijn schoonfamilie met 19 mensen.

Oh en dinsdag is het alweer tijd voor het 2e hormoon!! Gonal F. Ik heb al een verlaagde dosis gekregen omdat mijn eierstokken hun werk prima doen. Dus ze moeten niet worden overgestimuleerd!

Dus spannend allemaal. 

See u soon! 

 

1

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je