{{ message.message }}
{{ button.text }}

Eindelijk goed nieuws!

Achter de wolken schijnt de zon. En voor ons is die mooie zon eindelijk tevoorschijn gekomen!

Afbeelding blog 'Eindelijk goed nieuws!'

Weer enorm zenuwachtig vertrokken we richting Leiden voor de controle. Gisteren ben ik begonnen aan een cursus centering pregnancy bij onze verloskundige. Hoewel ik daar niet meer onder controle sta, is het wel fijn om even iets 'normaals' rondom mijn zwangerschap te doen. Daar heb ik beide hartjes mogen horen dus ik was al een klein beetje gerustgesteld.
Gelukkig liep het spreekuur vandaag niet zo uit, dus ik was best snel aan de beurt. De echoscopiste liet al aardig wat positieve woorden vallen, als: ' dat ziet er mooi uit, dat is oké, prima.' Ik was natuurlijk blij om te zien dat onze meisjes lekker aan het bewegen waren en beide goed zwommen in het vruchtwater, maar toch liet ik mij niet gek maken door die positieve woorden. 'Eerst zien, dan geloven' dacht ik. Toen ze de gegevens naar de computer gestuurd had, liet ze ons de lijnen zien. En 'oh my' wat een prachtig gezicht!! Beide meisjes hebben alle gemeten waarden binnen de gemiddelde lijnen!!! YES!!! Ik durfde bijna niet blij te zijn, ik dacht echt:' waar is het addertje?' Maar de echoscopiste zei: 'dit ziet er perfect uit. Jullie meiden hadden waarschijnlijk even wat tijd nodig om zich de nieuwe situatie eigen te maken.' Dit klonk natuurlijk als muziek in onze oren. Wat een geweldig nieuws! Na een gesprek met de gynaecoloog mocht ik een nieuwe afspraak maken, pas over 2 weken!!! WAUW! Aan de ene kant super fijn natuurlijk, maar ik vind het ook reuze spannend, want nu is 2 weken best lang voordat ze weer gaan controleren hoe het gaat. Dus na alle ellende nu een keer een leuke blog met fijn nieuws! Wij hopen dat deze ontwikkeling zich zo door gaat zetten de komende weken:).
Iedereen enorm bedankt voor het meeleven en de lieve berichtjes! Wij voelen ons enorm gesteund door jullie!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je