{{ message.message }}
{{ button.text }}

eindelijk een positieve zwangerschapstest

eindelijk na lang proberen eindelijk een positieve zwangerschapstest.

Afbeelding blog 'eindelijk een positieve zwangerschapstest'

Gisteren bij mijn schoonzus op de koffie geweest.

veel gepraat over haar zwangerschap en dat we het wel grappig zouden vinden al we toch samen rond de zelfde tijd zwanger zouden zijn. wat we dan allemaal gingen ondernemen enzo. was echt een heel leuk positief gesprek.

ik zei al tegen haar ik ben helemaal met jou mee aan het zwangere. zo grappig voelde ik mezelf. waarop haar vraag kwam. wanneer moet jouw menstruatie weer komen waarop ik zei dat kan elk moment zijn. dus ze zei neem maar alvast mijn test mee die heb ik toch niet meer nodig. dus we doelde nog wat verder.

de volgende dag nog geen menstruatie.

 ik was vroeg wakker en dacht tja zal die test maar doen maar zwanger zal ik toch wel niet zijn. dus test gedaan op tafel gelegd en koffie gaan zetten.  ik pakte mijn telefoon die langst de test lag en keek vluchtig naar de test.

ZWANGER!!!!

dat was wat er stond. ik dacht nee dat kan niet. begon helemaal te trillen en ben naar boven gerend.

met vriend en zoon lagen nog op bed. dus ik me vriend wakker gemaakt.  schat we zijn zwanger. toen kwamen alle emoties los.

zijn reactie was heel droog. oh zie je wel dat we het kunnen.

heb de hele dag met een glimlach rond gelopen.

maar mondjes dicht want is nog zo pril en in deze periode kan er nog zoveel gebeuren. heb vaker een miskraam gehad.

en wil niet weer iedereen af moeten bellen.

dus voorlopig even afwachten.

nou dat mondje dicht was zo voorbij. met beste vriendin ging met mij en de hond wandelen bood mij red bull aan en ik zei nee.

dus zij stond raar te kijken. iedereen weet dat wij al zolang bezig zijn. dus mensen verdenken het sneller.

dus me beste vriendin was de eerste die het wist maar hield haar mond.

dus wij ook.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je