{{ message.message }}
{{ button.text }}

Eindelijk een broertje of zusje voor Felicia!

De afgelopen 9 terugplaatsingen kon je me volgen in mijn wekelijkse column in Flair. Daarna besloot ik (tijdelijk) te stoppen met IVF.

Afbeelding blog 'Eindelijk een broertje of zusje voor Felicia!' Achtergrond blur afbeelding

9 van de 10 word ik niet zwanger. Na de 9e mislukte terugplaatsing zonk de moed me in de schoenen. Wat doe ik mezelf aan? Elke keer opladen voor een nieuwe ronde, bij elke teleurstelling die volgde verloor ik een stukje van mezelf. Ik besloot dat het goed was zoals het was. In de week dat ik de uitslag kreeg van poging 9, kreeg ik een baan aangeboden. Na 3 jaar was ik toe aan wat structuur en ik had zin om buitenshuis te werken, zodat ik thuis 100% mama kon zijn. Vol enthousiasme stortte ik me op deze nieuwe baan. IVF kwam op de achtergrond. Iedereen wist dat ik gestopt was. Halverwege de zomer kriebelde het weer en besloten we in alle rust en stilte een poging te wagen. Het was ons geheimpje. Ik was druk met mijn werk, de wachtweken vlogen voorbij. Tot de dag van het telefoontje, toen stond alles even stil: ik was zwanger! Mijn 10e poging is gelukt! Morgen ben ik 13 weken zwanger en straks uitgerekend op 2e paasdag, zoals het een schrijver van 'Paaseitjes zoeken in het AMC' betaamt. Ik had er niet meer op gerekend, wat zijn we ongelooflijk dankbaar en blij. Felicia gaat toch nog een broertje of zusje krijgen!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je