Snap
  • Zwanger

Eindelijk een broertje of zusje voor Felicia!

De afgelopen 9 terugplaatsingen kon je me volgen in mijn wekelijkse column in Flair. Daarna besloot ik (tijdelijk) te stoppen met IVF.

9 van de 10 word ik niet zwanger. Na de 9e mislukte terugplaatsing zonk de moed me in de schoenen. Wat doe ik mezelf aan? Elke keer opladen voor een nieuwe ronde, bij elke teleurstelling die volgde verloor ik een stukje van mezelf. Ik besloot dat het goed was zoals het was. In de week dat ik de uitslag kreeg van poging 9, kreeg ik een baan aangeboden. Na 3 jaar was ik toe aan wat structuur en ik had zin om buitenshuis te werken, zodat ik thuis 100% mama kon zijn. Vol enthousiasme stortte ik me op deze nieuwe baan. IVF kwam op de achtergrond. Iedereen wist dat ik gestopt was. Halverwege de zomer kriebelde het weer en besloten we in alle rust en stilte een poging te wagen. Het was ons geheimpje. Ik was druk met mijn werk, de wachtweken vlogen voorbij. Tot de dag van het telefoontje, toen stond alles even stil: ik was zwanger! Mijn 10e poging is gelukt! Morgen ben ik 13 weken zwanger en straks uitgerekend op 2e paasdag, zoals het een schrijver van 'Paaseitjes zoeken in het AMC' betaamt. Ik had er niet meer op gerekend, wat zijn we ongelooflijk dankbaar en blij. Felicia gaat toch nog een broertje of zusje krijgen!

1 jaar geleden

Ik heb net je boek in 1 dag uitgelezen en het is net of ik mijn eigen dagboek lees. Echt bizar. Ik ben helaas nog niet zwanger geworden, hopelijk heeft dat ook hetzelfde einde, uiteindelijk 🤞🏼

9 jaar geleden

Hoi Anne, Wat een geweldig nieuws, gefeliciteerd! Ik ben je boek nog aan het lezen. Soms leg ik het bewust even aan de kant, wat heftig en herkenbaar... Zo goed om te lezen dat jouw emotionele verhaal zo'n positieve wending heeft gekregen, dat geeft me weer moed! Liefs, Sharon

9 jaar geleden

Wat fantastisch zeg!! Heb je boek gelezen en volg je ook op Twitter (als ik op Twitter kom...) via mijn Ukkieboe account. Van harte gefeliciteerd!! Geniet van je zwangerschap!!

9 jaar geleden

Heey ben je hier ook actief !! Leuk , ik ga je volgen .. en heb vandaag ook mijn eerste blog geplaatst! nogmaals gefeliciteerd , met dit geweldige nieuws !