Snap
  • Zwanger

eindelijk de pretecho gehad

en jaaa we hebben de pretecho gehad! het heeft voor ons veel te lang geduurd ;-)

wat duurde het onwijs lang (voor ons gevoel) dat we de pretecho mochten hebben, maar vorige week vrijdag was het dan eindelijk zover! we hebben ons kindje weer mogen bekijken och en wat houd ik al van ons kindje! mijn vriend hoopte stiekem dat het een jongetje zou worden, maar we kregen te horen dat we een dochtertje krijgen, en wat was hij blij! ( hij had van te vore gezegd dat ie niet wist hoe ie zou reageren) zijn opa is 92 en zou graag willen dat we een jongetje kregen, alleen op die manier kon de familienaam doorgezet worden, ik heb em nog nooit zo trots gezien als bij de echo, prachtig mooi! we zijn inmiddels 18 en halve week zwanger en begin er steeds meer van te genieten, ondanks alle stress om ons heen... voel me geweldig goed vanaf het begin alleen veel bandenpijn bij veel fietsen.. en last van de rug maar heb het er voor over.. nog anderhalve week en dan mogen we voor 20 weken echo! 

9 jaar geleden

Ja klopt indd het besef is er nu veel meer en op een of ander manier geniet je er nu nog meer van dan de weken ervoor! ook omdat ik nu echt een buikje begin te krijgen en je dan meer het besef hebt dat er gewoon een mini me in me groeit! :D zo bijzonder!

9 jaar geleden

Gefeliciteerd met jullie kleine meisje! :) Bijzonder is dat dan als je het geslacht weet he? Maakt het toch een stukje meer werkelijk en concreet.