{{ message.message }}
{{ button.text }}

Eindelijk de 12 weken bereikt.

Zal je net zien zeg je dat je niet Misselijk bent en ja hoor dan gebeurt het he

Afbeelding blog 'Eindelijk de 12 weken bereikt. '

ik ben echt zo misselijk geweest heb echt 3 dagen op bed gelegen alles wat ik al of dronk ging er in het zelfde tempo weer uit. uiteindelijk 3 kilo afgevallen. ( waar ik nu voor zou tekenen hoor) m'n vriend zeg dan ook tegen me probeer toch te drinken en wat te eten omdat ie natuurlijk ongerust is over hoe ik me voel. aangezien ik nogal koppig ben en niet zal toegeven dat het niet gaat.

Na 3 dagen ben ik naar de dokter gegaan die op haar beurt dacht even grappig te zijn met een opmerking als ja dat hoort erbij he. Maar rustig aan en desnoods een paracetamol nemen, say what!?  ik geef verdorie 3 dagen bijna non stop over muts dit is niet normaal ja!  

Oh nou mevrouw dan zal ik even kijken wat ik voor je kan doen. misschien dat je wat pilletjes kan krijgen. ik dacht ja wie is hier nou de dokter. ze had ook nog 5 minuten zo door moeten gaan met zo tegen me praten en was echt in tranen uitgebarsten. nja uiteindelijk medicijnen gekregen en nja nou maar hopen dat die werken 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je