{{ message.message }}
{{ button.text }}

Eetgewoontes tijdens de zwangerschap

Afbeelding blog 'Eetgewoontes tijdens de zwangerschap'

Normaal gesproken eet ik heel weinig kaas en worteltjes.

Nu eet ik bijna dagelijks kaas op brood en ik eet heel veel worteltjes.  In het begin van mijn zwangerschap at ik heel veel augurken, terwijl ik dit normaal gesproken echt niet lekker vind. Na twee weken vond ik de augurken niet meer lekker en toen ben ik overgestapt op kaas en worteltjes eten.

De laatste paar dagen heb ik heel veel zin in fruit, zoals bananen, nectarines. En groente vind ik ook heerlijk om te eten zoals broccoli. En je kunt het al raden broccoli vind ik normaal gesproken helemaal niet lekker.

Bij mijn eerste zwangerschap at ik bijna geen brood en was ik dol op warm eten. En bij mijn tweede zwangerschap ben ik dol op brood en kan ik bijna geen avondeten zien. Twee weken terug had ik in een keer zin in Milk Shake Aardbei van de MC Donalds. Mijn man heeft toen een paar dagen later bij de supermarkt spullen gekocht om zelf milk shakes te maken en na een paar dagen had ik er geen zin meer in en wilde ik weer gezond eten.

Mijn vriendin, zij is 27 weken zwanger is dol op hamburgers en zij eet deze heel veel tijdens de zwangerschap.

Wat eten jullie graag tijdens jullie zwangerschap? En verandert dit? Of blijft dit hetzelfde?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je