{{ message.message }}
{{ button.text }}

Eerste echo positief

er komt echt een kleintje aan

Afbeelding blog 'Eerste echo positief' Achtergrond blur afbeelding

Gisteren na lang wachten eindelijk de eerste echo. Ja hoor we hebben een hartje en het groeit goed. We zijn dus goed zwanger. Nu weet ik ook wel dat er nog van alles mis kan gaan. Maar voor nu zijn we zwanger. 

Volgende week 1 aug hebben we de termijn echo en dan 15 aug de intake in het ziekenhuis. Dan wordt ook de datum gepland voor de cerclage. 

Dus allemaal spannend en onzeker eigenlijk weer. Maar eigenlijk is dat elke zwangerschap onzeker. Pshychologische hulp is ook aangevraagd en zelfs vandaag mijn eerste gesprek gehad. Gelukkig maar. Want het is soms heel fijn om dingen kwijt te kunnen bij prof i.p.v bij vrienden en familie. 

In de tussentijd weten mijn ouders het ook al. Al zijn we het nu ook heel voorzichtig aan allemaal andere mensen aan het vertellen. misschien wel wat vroeg. Maar aan de andere kant ging het met onze zoon ook mis rond de 22 weken. Dus wanneer ben je nu echt veilig. We zijn nu zwanger. Dat is het belangrijkste. 


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je