{{ message.message }}
{{ button.text }}

Eerste blog, voorstellen dus!

Tja, starten met het schrijven van een blog... Mijn leven in een notendop!

Afbeelding blog 'Eerste blog, voorstellen dus!'

Inmiddels mag ik mij bijna 6 maanden mama noemen. Al googelend kwam ik even geleden op mamaplaats terecht. Super leuk vind ik het de blogs, de tips en andere artikelen te lezen. Elke dag neem ik wel even de tijd om wat rond te neuzen in deze virtuele wereld. Een paar weken kriebeld het al, mijn eigen blog te schrijven. En hier is hij dan, mijn eerste blog!

Even voorstellen dan maar! Ik ben Marianne en sinds november heb ik de 30 bereikt. (Nee dat vind ik niet erg, maar wie weet zijn verjaardagen nog eens onderwerp voor een blog) Sinds november de trotse, maar dan ook super trotse mama van mijn lieve en stoere mannen Kay en Levi (ja een tweeling!) En, niet te vergeten al bijna 10 jaar samen met de mama van onze mannen, Saskia. 

Wat wilde wij graag kinderen... En wat heeft het lang geduurd, hoop en verdriet liggen dicht bij elkaar. Wat waren wij een jaar geleden dan ook gelukkig dat het eindelijk zover was en het er ook nog twee bleken te zijn! Oké een shock was het ook wel even, maar wat waren we blij! Maar dan komen de onzekerheden en gevoelens waar ik nooit over had nagedacht en die nu de kop op staken. Hierover later meer! 

Twee gezonde mannen die zich razendsnel ontwikkelen, echte minimensjes, maken op dit moment ons gezin compleet. Ja onze mannen hebben twee mama's! Hoewel het voor mij net zo normaal is, als dat zij tweeling zijn... Blijkt het voor de buitenwereld, beide erg bijzonder. En dat maakt dat ik er graag over wil schrijven, want tuurlijk wat is het bijzonder, maar vind niet iedereen dat van zijn partner, van zijn kinderen of van zijn gezin? Het leven is bijzonder en ik ben blij dat ik daarvan met mijn gezin elk moment van de dag mag genieten!

 

1

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je