{{ message.message }}
{{ button.text }}

Eerste blog van mij!

Wie ben ik? Even voorstellen en even een samenvatting en hoop dat ik in de toekomst meer ga bloggen.

Afbeelding blog 'Eerste blog van mij!'

Hoi, ik dacht ik ga ook een proberen mijn verhaal op het scherm te zetten. Ik ben Michelle en 23 jaartjes jong. Stiefmama van een lief jongentje van bijna 2.5. Woon samen met mijn vriend Robby en zijn helemaal blij in verwachting van ons 1e kindje. Ik ben nu 27+2 weken zwanger en heb mijn ups en downs. In het begin alle kwaaltjes gehad die je als zwangere vrouw volgens mij kan hebben, maar nu gaat het gelukkig redelijk op maagzuur na. Voor vandaag ga ik het hier bij laten. Was leuk kennis te maken met jullie. Tot de volgende keer! Groetjes Michelle

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je