{{ message.message }}
{{ button.text }}

Eentje meer dan verwacht!

De echo om te kijken of ik deze maand weer kans heb.

Afbeelding blog 'Eentje meer dan verwacht!'

Nou lieve lezers, 

Ik was een beetje laat want ik ben vorige week bij het ziekenhuis geweest maar steeds vergeten om jullie te vertellen wat ik gezien had.

Dus hier komt het. Ik ben een meid die graag alles helemaal zelf regelt en niet te veel daar van af wil gaan wijken. Wij hadden daarom besloten dat we voor de zekerheid 1 echo bij het ziekenhuis doen om te kijken hoeveel eitjes aan het 'rijpen' zijn voor de eisprong.

Ik ben namelijk 8 kilo afgevallen en slik nog wel Clomid dus het zou kunnen zijn dat het medicijn te veel eitjes aan gaat maken. We hadden al eerder afgesproken dat we bij 3 eitjes het met een rubbertje om gaan doen want ik heb tweelingen in de familie en wil er niet nog meer dan 2.

We zitten in de wachtkamer en ik zeg tegen mijn vriend dat ik zeker weet dat er minimaal 2 eitjes zit. Ik heb namelijk wat meer last van mijn buik dan normaal. Dus je komt daar weer binnen en de broek gaat gelijk uit. Ik heb de knoop al los voordat zij mij een hand gegeven heeft.

De prachtige stok gaat weer naar binnen en blijf elke keer weer denken, kan dit niet op een andere manier.... Ik vind het namelijk nogal een raar ding om te zien en te voelen in mijn lichaam. 

Eerst de baarmoeder en die was helemaal in orde, dan de rechter eierstok en daar was niks op de zien. Er waren geen cystes te zien maar ook geen eitjes die rijpen... Nou nu hopen dat de andere kant meer actie heeft!

Wat gebeurde er weer.... We mochten gaan zoeken naar de linker eierstok want die had zich weer verstopt achter mijn darmen, echt altijd hetzelfde verhaal met die linker stok...

Na wat drukken en trekken eindelijk 1 eitje gevonden die al 16mm was met 12 dagen!!!!!! Dat is voor mij heel snel want normaal heb ik die pas op dag 23. Dus ik zat al een feestje te vieren vooral omdat er maar 1 zit. Ik wil namelijk geen 2, ben bang dat dat voor mij te veel in 1 keer is.

De assistente ging toch verder kijken en ziet nog een zwart bolletje en zegt goh zie jij dat ook.... Dus ik kijk toch maar eens mee en zeg.... chips dat is een 2e eitje, dat is niet de bedoeling. Dit zwarte bolletje was 10mm maar is er wel.

En nu? Ja nu wachten of het gelukt is we klussen netjes om de dag maar als het aan mij ligt mag het vaker, lang leven de hormonen hihi!

We mogen officeel niet aankomend weekend maar het weekend erop testen maar we gaan dat pas het weekend erop doen. In de hoop dat ik gewoon niet ongesteld word. 

Love you guys!

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je