{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een zwangerschap die niet zo makkelijk was

Afbeelding blog 'Een zwangerschap die niet zo makkelijk was'

Toen ik op 4 september 2019 een positieve zwangerschapstest in handen had, wist ik niet wat mij allemaal te wachten stond. Zwangerschapsdiabetes, hoge bloeddruk, inleiding, corona etc..

Ik had verwacht dat ik in het begin ziek zou zijn net als bij Lynn. Dit viel eigenlijk best mee. Mijn spastische darm deed vrij normaal en eigenlijk was ik alleen maar een beetje misselijk. Als ik op tijd at viel dit eigenlijk ook wel mee.

Alles verliep zijn gangetje. De echo’s liepen normaal. En na 15 weken wisten we dat het een jongetje werd. Dit hebben we bekend gemaakt met sinterklaasavond. Mijn favoriete feest dus beter kon eigenlijk niet.

Meneertje deed het eigenlijk allemaal prima. Hij was wat aan de grote kant maar ook dit kon prima. Zoals bij Lynn moest ik ook bij deze zwangerschap een suikertest doen. Dit gebeurde ergens rond de 23 weken geloof ik. Dit verliep dit keer niet helemaal soepel ik was erna erg moe en misselijk. Maarja dat vind ik ook niet zo heel erg gek als je zoveel suiker na binnen moet werken.

Nog geen dag na de test werd ik al gebeld. 0,1 te hoog op een nuchtere maag. Tja toen begon het hele Circus…..

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je