{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een verre reis met een baby, hoe pak ik dit aan?

Op vakantie met mijn dochter, wat zijn mooie bestemmingen en wat is praktisch en wat niet? Wie kan hierbij helpen!

Afbeelding blog 'Een verre reis met een baby, hoe pak ik dit aan?'

Ik ben op zoek naar verre vakantie bestemmingen om met mijn dochter van 1 naartoe te gaan. Mij spreekt Maleisië en Indonesië erg aan. Ik wil graag een rondreis maken samen met haar en mijn vader, maar wat is hierin wijsheid. Vele organisaties bieden rondreizen aan geschikt voor kinderen maar dan bijvoorbeeld vanaf 4 jaar. Het is de bedoeling om in november te gaan.

Ik zou het leuk vinden om bij mensen thuis of in huisjes/lodges te slapen en niet in een hotel. In april zijn we naar Gran Canaria geweest en dat waren huisjes, echt super maar ook erg klein. Het bedje van haar stond tussen onze bedden in en we moesten sluipend naar bed 's avonds.

Tips zijn welkom, Centraal Amerika en Cuba zitten ook nog in mijn hoofd.

daarnaast zit ik met de nodige vaccinaties die soms gegeven moeten worden of malariatabletten. heeft iemand hier ervaring mee?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je