{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een uniek nieuw vitamine D product!

Kinderen in de groei hebben dagelijks vitaminen en mineralen nodig om goed te blijven functioneren. Beweging en gezonde voeding is daarom heel belangrijk, ook voor de allerkleinsten.

Afbeelding blog 'Een uniek nieuw vitamine D product!'

Belangrijk bij de opbouw van sterke botten

Bij kinderen van 0 t/m 6 jaar vindt de opbouw van botten en tanden in een veel sneller tempo plaats dan na die tijd. Vitamine D bevordert de opname van calcium uit de voeding en speelt dus een belangrijke rol bij de opbouw en het behoud van sterke botten en tanden. Daarnaast is vitamine D belangrijk voor de weerstand.

De Gezondheidsraad, kraamzorg en consultatiebureaus adviseren daarom kinderen van 0 tot 4 jaar dagelijks 10 microgram van deze vitamine D te geven.

Nieuw product van De Sterke Beer®

De Sterke Beer®, van oudsher een gezonde kindervriend, heeft een nieuw product: vitamine D druppels. Deze hebben een prettige, licht fruitige smaak. De Sterke Beer vitamine D druppels zijn suikervrij, in tegenstelling tot bijna alle andere vitamine D producten in de markt. Door de toevoeging van natuurlijke fruitextracten worden de vitaminen beter en sneller opgenomen in het lichaam. Uniek!

Verkrijgbaarheid vitamine D druppels

De Sterke Beer® vitamine D druppels is verkrijgbaar bij de DA drogist, Uw Eigen Drogist, DIO drogist en de adviesdrogist. Daarnaast heeft De Sterke Beer® een eigen webshop desterkebeer.nl en vind je het online bij o.a. bol.com. De adviesprijs is €6,95.

Meer informatie? Klik hier!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je