{{ message.message }}
{{ button.text }}

een tweeling met problemen

ben zwanger van een tweeling en deze hebben beide down maar ook hun hersenen zijn niet volgroeid en hun hartjes hebben problemen

Afbeelding blog 'een tweeling met problemen' Achtergrond blur afbeelding

ik heb er lang over gedaan om te beslissen wat ik wilde doen ben nu 21 weken zwanger. ik wist pas laat dat ik zwanger was . het was niet gepland en ik zit in de overgang dus ik merkte niet dat de menstruatie weg bleef. ik werd wel dikker maar had geen klachten zoals misselijkheid of wat dan ook. ik kwam er pas 3 weken terug achter dat ik zwanger was en sindsdien is mijn leven een achtbaan. mijn 2 andere kinderen weten dat ik zwanger ben maar ook dat ze hun zusjes misschien nooit te zien krijgen. ze hebben beide down in vermoedelijk vrij hevige mate vind ik persoonlijk niet erg begrijp me niet verkeerd vind niet leuk natuurlijk maar accepteer ze zoals ze zijn. maar wat meer is dat hun beide hartjes niet goed zijn ben al geopereerd eraan bij beide op een dag. en ze hebben beide maar 1 nier. wat er nog meer mis is ik weet het niet dat word nog uit gezocht. ze hebben mij voorgesteld om het weg te halen en dat is iets wat ik niet over mijn hart kan verkrijgen .als ze na hun geboorte vechtlust tonen en nu eigenlijk tijdens de zwangerschap doen ze dat al wie ben ik dan om dat af te breken. mijn 2 kids weten wel wat de oudste meer als de jongste die is 5 dus voor die is de wereld nog een groot feest alhoewel hij wel degelijk na denkt. cato is11 en behoorlijk wijs voor haar leeftijden die kan ik niet in de maling nemen . ze wil mee naar de echo's en onderzoeken ,hetgeen ik niet weet wat ik er mee aan moet .aan een kant ja is goed voor haar maar aan de andere kant ze is een 11 jarige puber die nog moet genieten van het onbezorgde ze kan nog lang genoeg volwassen zijn.
 De vader van de tweeling heeft het contact verbroken nadat hij hoorde dat zijn kinderen debieltjes waren aldus zijn woorden en die moest maar in tehuizen ver weg van de bewoonde wereld worden gestopt .heb veel woorden bedacht maar niet uit gesproken . zit er gewoon doorheen ben alleen staande moeder en ja dit hakt er wel in er word grotendeels in mijn omgeving goed op gereageerd en die het niet deden heb ik gezegd denk maar na als je van gedachten verandert de deur staat open . de kids zijn nr 1 voor mij die moeten deze tijd goed door komen en met zo weinig mogelijk schade als ik die 2 hummeltje wel ga verliezen

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je