{{ message.message }}
{{ button.text }}

een tweede kinderwens .

als ik elke keer een inwendige echo krijg, zing ik. Wil jij misschien , mijn kijkdoos even zien?

Afbeelding blog 'een tweede kinderwens . '

Toen mijn dochtertje een half jaar oud was,  hadden we besproken om voor een tweede te gaan. Sinds de bevalling hadden we ook niks meer gebruikt , en dachten we zien het wel. maar nu wilde we er echt voor gaan, en we wilde weten waar we aan toe waren.

Voor ik zwanger werd van mijn dochtertje heeft het 3 jaar geduurd . Wij hadden 12% kans om

Zwanger te worden . En ik wilde dolgraag moeder van 2 kids zijn. En nog een keer zwanger willen zijn , alles nog een keer mee mogen maken dat lijkt me fantastisch!

We hebben het nog niet iedereen vertelt dat we in het ziekenhuis lopen . Sommige reageren met, ja maar je hebt er toch al een! Dat klopt , daar hebben we heel veel moeite voor moeten doen . Maar dat neemt een tweede kinderwens niet weg. Ik ben heel gezegend met een kind natuurlijk, ik ben super dankbaar . Maar een tweede kinderwens is zo sterk aanwezig .

En het lijkt me ook heel leuk , dat mijn dochtertje een broertje of zusje gaat krijgen.

Mijn dochtertje werd 15 maanden en hebben we een afspraak gemaakt in het ziekenhuis . Ik krijg binnenkort een kijk operatie voor mijn endometriose , en de verklevingen halen ze gelijk weg. Daarna mogen we starten met iui . 

Ik vind het best lastig , als mensen vragen en al een tweede? Terwijl ze ons achtergrond weten.

Of dat ze zeggen niet er teveel mee bezig zijn! Oh ja klopt sorry, iedere week een echo , controle , hormonen slikken , hormonen spuiten . Behandeling mislukt ! Hoe kan ik daar nou niet mee bezig zijn. Ik vind het erg jammer dat dit voor vele nog steeds taboe is . Van mijn mag er wel een televisie programma gaan komen, over dit soort onderwerpen . Dan gaan mensen misschien het wel begrijpen? Of dat ze dan toch meer steun geven aan je. Want soms heb je gewoon even iemand nodig , die positieve dingetjes zegt.....

Ik vind het allemaal weer erg spannend. En ik hoop dat er in 2016 iets moois mag gaan gebeuren .  

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je