{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een spannende eerste ontmoeting.. (deel 4)

De eerste echo van ons kindje, nog niet weten waar te voelen, nog steeds wennen.

Afbeelding blog 'Een spannende eerste ontmoeting.. (deel 4)' Achtergrond blur afbeelding

De spannende dag was dan aangebroken. ik had deze ochtend de vroege echo, hartstikke veel zenuwen er naar toe met me meisje en een vriendin zou dan even oppassen op onze jongste, ik wou haar er nog niet erbij, later maar goed ook met een inwendige echo. ( voorheen nooit een vroege echo gehad)

onze jongste vond het wel best, er is een leuk speelhoekje en daar heeft ze zich kostelijk vermaakt, ze was ook totaal geen last geweest voor de vriendin.

na even wachten mocht ik naar binnen, ik kreeg een usb stick, daar zouden dan alle echos op worden gezet, en 1 losse foto kreeg je dan wel nog mee. dit was dan alweer nieuw voor mij, wel erg fijn, zo kunnen ze ook niet beschadigen of vervouwen dacht ik.

na wat uitleg en vragen mocht ik dan op het bed gaan liggen, maar eerst even uitkleden, vond dat nou niet het prettigste, voelde me ook erg ongemakkelijk, en ook niet bij nagedacht sochtends met aankleden.  een strakke broek is niet ideaal.

eenmaal half uitgekleed gaan liggen, echo apperaat klaar gemaakt en kijken, man niet fijn zon inwendig ding... dus maar op het scherm geconcentreert, ik kon haast niks zien, het scherm hing ver weg,

'ziet u dit zwarte vlekje? daar zit je baby nu in en ik zie ook een een flikker lampje, het hartje werkt dus al.'

toen ze ook inzoomde kon ik het inderdaad wat beter zien, een baby ten groote van een mini rijstkorrel, oke nu is het helemaal zeker ik ben dus echt zwanger, en het zat op de goede plaats, en verder geen gekke dingen geconstateerd. dit was dan eigenlijk wel weer een opluchting, was wel bang voor een bbz, ik las het ineens overal bij andere, en stom genoeg had ik zoiets van het al toch niet he...

U bent tussen de 5 en 6 weken momenteel zwanger, wat korter dus als jezelf dacht.

ik mocht me weer aankleden en kreeg een foto mee en de usb stick met de 4 foto's.

ik bedankte de vrouw vriendelijk en mocht weer gaan, nog een beetje beduusd, het is dus echt zo, erna nog even naar de dreumesochtend geweest, Sanne even lekker weer spelen met der vriendjes en vriendinnetjes en mama bijkletsen..

manlief wel nog even geappt hoe het is gegaan, al was hij er niet echt mee bezig nog in de drukke tijd.

eenmaal thuis lekker rustig aan gedaan, en de foto's op de computer gezet, nu toch nog verder even wennen, dat was ik nog niet.. het was compleet anders als bij onze jongste, daar ga je met veel zin naar binnen en buiten, en bij deze weet je nog niet echt hoe je je moet voelen en merkt dat je echt weer aan het idee moet wennen, een baby!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je