{{ message.message }}
{{ button.text }}

een onverwachte verrassing.

Afbeelding blog 'een onverwachte verrassing.' Achtergrond blur afbeelding
een onverwachte verrassing, stond mij en mijn moeder te verwachten. we wisten dat mijn zus in verwachting was van haar vierde kindje. paar dagen terug had zij een afspraak staan bij het echo centrum. zij bracht haar drie kinderen bij ons en vol spanning zaten wij met z'n alle te wachten totdat ze terug kwam. me zus kwam en ging eerst even zitten ze was vermoeit door het fietsen en moest even bijkomen ook van alles wat ze te horen kreeg. nadat mijn zus eenmaal was bijgekomen liet ze ons de echo zien, en kwam er nog niks bij ons binnen. toen mijn moeder eerst de echo zag , zag ik alleen de achterkant en vroeg aan mij zus of er iets mis was met haar baarmoeder omdat de echo er zo raar uit zag. ze schudde nee met haar hoofd en stak twee vingers op. na dat mmijn moeder nog niet zag hoe of wat gaf mijn zus een hind en stellde voor om haar bril even op te zetten en nog kwam er niks door. mijn zus der man gaf de andere echo en de tranen sprongen bij iedereen over hun wangen. mijn zus inverwachting van een tweeling wouw dat kwam zeker heel onverwachts aan. ze vertellde dat de vrouw die de echo deed het niet goed kon zien en zij ik kijk even vaginaal om te kijken of ik jullie kindjes goed in beeld krijg. mijn zus schrok en vroeg hoe bedoel je twee kindjes ? en kreeg het antwoord je bent in blijde verwachting van een tweeling. ik ben zo blij voor haar dat ik dit gewoon even met jullie moest delen.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je