{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een ode aan mijn man!

Het hebben van een geweldige partner in wat moeilijkere tijden is voor mij toch wel essentieel. En laat ik hem nou hebben!

Afbeelding blog 'Een ode aan mijn man!'

Wat ben ik toch ontzettend blij dat mijn man zo'n goed team kan vormen met mij. Ik, de vrouw die nog steeds stijf van de hormonen staat en daadwerkelijk alles vergeet. Hij is mijn wandelende agenda, mijn boodschappenlijstje, mijn wekker. Eigenlijk op dit moment alles waar ik mijn geheugen bij nodig heb haha! 

Heerlijk om elkaar een high-five te geven als we een huilbui van 6 uur hebben doorstaan samen en de kleine man eindelijk in slaap hebben gekregen. Hoe hij om het weekend de aandacht zo lief verdeeld over de twee jongens als zijn zoontje bij ons is. Daar geniet ik nou van.

En het allerfijnst: zien wanneer ik even niet meer kan door alle spanning en zorgen, om mij vervolgens met een kop thee naar boven te sturen en zelf zorg dragen dat het huishouden blijft draaien. Hoe hij voor me zorgt omdat ik echt letterlijk ziek op bed lig van alle sensatie van de afgelopen weken. Lieverd, bedankt! ❤️

Hebben jullie ook van die fijne partners? Wat is jullie 'geheim' om een goed team te vormen? Of vormen jullie juist helemaal (nog) geen team?

 

1

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je