Snap
  • Zwanger

Een ode aan mijn man!

Het hebben van een geweldige partner in wat moeilijkere tijden is voor mij toch wel essentieel. En laat ik hem nou hebben!

Wat ben ik toch ontzettend blij dat mijn man zo'n goed team kan vormen met mij. Ik, de vrouw die nog steeds stijf van de hormonen staat en daadwerkelijk alles vergeet. Hij is mijn wandelende agenda, mijn boodschappenlijstje, mijn wekker. Eigenlijk op dit moment alles waar ik mijn geheugen bij nodig heb haha! 

Heerlijk om elkaar een high-five te geven als we een huilbui van 6 uur hebben doorstaan samen en de kleine man eindelijk in slaap hebben gekregen. Hoe hij om het weekend de aandacht zo lief verdeeld over de twee jongens als zijn zoontje bij ons is. Daar geniet ik nou van.

En het allerfijnst: zien wanneer ik even niet meer kan door alle spanning en zorgen, om mij vervolgens met een kop thee naar boven te sturen en zelf zorg dragen dat het huishouden blijft draaien. Hoe hij voor me zorgt omdat ik echt letterlijk ziek op bed lig van alle sensatie van de afgelopen weken. Lieverd, bedankt! ❤️

Hebben jullie ook van die fijne partners? Wat is jullie 'geheim' om een goed team te vormen? Of vormen jullie juist helemaal (nog) geen team?

 

8 jaar geleden

Super fijn! Ik ben nog steeds gek op mijn soulmate. Wij zijn een top team, in alles! Nu we onze 2 meiden erbij hebben (nu 2 en 3 jaar oud), zijn we een nog hechter team geworden. En ook de meiden horen bij dit team. Zonder hen had ik het nooit gered. Mijn steun en toeverlaat en ik die van hem ♡

8 jaar geleden

Fijn zoveel steun te krijgen van je partner! Dat maakt het allemaal toch een stukje makkelijker en fijner! Geniet ervan!

8 jaar geleden

Fijn zo'n man! :) Die van mij is ook echtmijn beste vriend. Bij ons is de communicatie heel goed, daardoor weten we ook van elkaar als de ander even iets extra nodig heeft :)