{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een nieuwe dag breekt aan #5

Wanneer je denkt dat het eigenlijk goed gaat, zijn er toch weer zorgen (20 weken)

Afbeelding blog 'Een nieuwe dag breekt aan #5'

Alweer 20 weken en ondanks dat de fragiele periode voorbij is, was het toch een hectische week met veel zorgen.
Op donderdag, nog bezig aan de 19 weken en 5 dagen voor de 20 weken echo, verlies ik opnieuw bloed.
Ik neem mijn rust en ga op bed liggen, alleen anderhalf uur later verlies ik - ook al is het miniem - nog steeds bloed.
Ik ben ongerust en bel de verloskundige.
Gelukkig kunnen we komen voor een controle met echo.

De echo wordt gemaakt en met een hart dat overuren maakt, blijkt het gelukkig allemaal goed te gaan. Ons kindje beweegt nog vrolijk en er is ook niets te zien aan de baarmoeder en placenta. Wat een opluchting!

Nu kan ik ook met een enigszins gerust hart mijn collega's het nieuws vertellen. Dit heb ik vrijdag in het overleg gedaan en hier wordt hartstikke leuk op gereageerd. Wat geeft dit toch een fijn gevoel!

Toch merk ik dat, hoe dichter we bij de datum van de 20 weken echo komen, de spanning toch wel weer toeneemt. Ik ben dan ook maar wat blij als het eindelijk dinsdag is en we bij de verloskundige zijn voor de echo. Tjemig wat een medisch gedoe is dat zeg!
Ik was blij dat het erop zat en ons kindje gezond is. Weer een zorg minder.

Nu toch maar proberen wat meer te genieten van ons wondertje en de bewegingen die ik allemaal al voel. Ook gaan we binnenkort kijken om een 3D echo te laten maken :) Z贸'n zin in! Ben echt zo benieuwd naar het gezichtje van ons kleintje

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je