{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een nieuw hoofdstuk, een nieuw begin

Mijn allereerste blog! Door het schrijven voelt het nu "echt". Wij (mijn man en ik) beginnen een nieuw hoofdstuk in ons leven: een kindje.

Afbeelding blog 'Een nieuw hoofdstuk, een nieuw begin'

Mijn man en ik zijn nu 9 jaar samen, waarvan 2 getrouwd. Mijn man is wat veel vrouwen zouden omschrijven als een 'droomman': hij neemt "zomaar" rozen voor me mee omdat hij trots op me is, hij brengt chocola langs als ik ongesteld ben en hij kan heel goed met kindjes omgaan. We passen goed bij elkaar, we zijn namelijk echte tegenpolen. Hij werkt chaotisch, ik geordend. Hij is extravert, ik introvert. Hij regelt graag dingen op de voorgrond, ik op de achtergrond. Dit is alles waar een vrouw van kan dromen, toch..?

Wat de droom nóg mooier kan maken, is een kindje. Het gevoel dat er een baby van ons samen in mij zal groeien vind ik magisch en bij de gedachte alleen al krijg ik het warm van binnen. 

Ik neem je mee, pagina voor pagina, in dit nieuwe hoofdstuk en ik hoop dat je er net zo van zal genieten als ik! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je