{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een nieuw begin

deze keer zijn we goed voorbereid..

Afbeelding blog 'Een nieuw begin'

Het eind van de zomer komt eraan, en dat betekend voor ons het begin van een nieuwe stap.
In maart 2016 hebben wij besloten om ons kindje Sem te laten gaan... en hem mee te dragen in ons hart in plaats van in onze armen...
Nu ruim een jaar verder zijn we er eindelijk klaar voor... na al die tijd van verdriet, verlangen en heel lang wachten willen we er nu voor gaan.
Eind van het jaar na onze droomvakantie willen wij stoppen met de pil en voor een kindje gaan..
Deze keuze voelt zo ontzettend dubbel... want waarom nu wel? en waarom voel ik mij zo schuldig.
Alles staat klaar, alles is gereed... ja, deze keer zijn we wel voorbereid.. en hoe!?
De kinderkamer is zo goed als af, de taart is al uitgezocht en alle (unisex) kleertjes hangen in de kast. Zelfs de box heeft mama al in elkaar gezet en staat boven vol verwachting op jou te wachten.
De box die bedoeld had moeten zijn voor ons eerste kindje... maar dat liep anders..
Nu ruim een jaar later ben ik zo opgetogen, ik ben aan het aftellen tot het December is en we eindelijk kunnen gaan proberen om zwanger te worden. En toch blijft het schuldgevoel daar.. alsof ik nu niet mag genieten van onze eerste bewuste poging om zwanger te worden, en straks van mijn zwangerschap.
Ik denk iedere dag aan Sem.. en draag hem of haar altijd bij me.
Alles in huis herrinerd aan jou, en zelf op de babykamer staan jou spulletjes en echo foto's.
Je bent niet vergeten lieve Sem.. het is nu alleen tijd voor ons om voor een kindje te gaan, want deze keer zijn we wel voorbereid en kiezen we bewust.
Alles valt op zijn plaats, en ik kan niet wachten om zwanger te worden eind van het jaar.... zoveel spanning, blijdschap, geluk en ohhhh wat ben ik nerveus en enthausiast tegelijk! IK KAN NIET MEER WACHTEN!
Lieve Sem, ondanks alles... blijf je bij ons.. en mama hoopt dat je zult waken over je kleine broetje of zusje straks....

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je