{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een mooie & zware tijd part 4

3e en zware trimester

Afbeelding blog 'Een mooie & zware tijd part 4' Achtergrond blur afbeelding

Met 30 weken zwangerschap kreeg ik meer en meer harde buiken en rug pijn het werken werd zwaarder en zwaarder de uren gingen zo traag ik had heel veel vruchtwater en ben niet zo groot dus had al snel een enorme buik. Ik slikte al heel mijn zwangerschap zakjes voor beter naar het wc te kunnen ik had enorm veel buikpijn en last van verstopping toen op een werk dag kreeg ik ineens veel pijn ik kon amper lopen wat is het toch ? Een acute aambei dat ook nog super schaamtelijk ook nog.. nu ondertussen boeit het mij niemeer het is nu eenmaal de realiteit.  Maar toch maar naar de huisarts want ik was lichamelijk op van te werken hij heeft me dan 4 weken thuis gezet en daarna zou mijn verlof in gaan.  Nog 9 weken te gaan tot de uitgerekende datum.. de hond uitlaten ging niet meer want daar kreeg ik meteen kei harde buiken van en dat deed zeer! Een rondje naar de supermarkt jeetje zelfs dat ging moeilijk ik voelde me echt een aansteller maar het deed allemaal zo zeer dat wandelen. Op 32 weken had ik weer controle baby deed super maar de gynaecoloog vond verstandig dat ik gestopt was met werken door de harde buiken was de baarmoedermond al wat zachter geworden en ook begon mijn bloeddruk wat te stijgen.  Wat gingen de dagen traag beetje diamond painten 5 min bezig auw mijn rug beetje schoonmaken auw mijn rug en zo zit je dan hele dagen als vriendlief gaan werken is tussen 4 muren alleen ..

Slapen ging ook niet 8x naar toilet en gewoon niet in slaap geraken en verschrikkelijke rusteloze benen.

Vanaf 36 weken begon mijn bloeddruk veel te stijgen maar mijn urine bleef goed ik was wel duizelig en zag sterretjes en veel last van mijn buik en gewoon niet lekker maar ik dacht dit hoort wel bij die laatste loodjes.  ..

Op 40 weken was ik het echt zat ik zat er emotioneel door en voelde me niet lekker ik moest die dag op controle bij een andere gynaecoloog want de mijne was met vakantie mijn bloed Druk weer erg hoog maar urine oke ontsluiting was er nog niet alles zat nog hoog dus naar huis en veel rusten hij zij ga gewoon woensdag nog eens aan de monitor.

Maandag met 40+3 Had ik geen goed gevoel bij die bloeddruk dus belde ik naar de gynaecoloog en mocht avonds langskomen 

Bloeddruk was nog hoger ik had blijkbaar ook al 2cm ontsluiting de gynaecoloog zij jij word deze avond nog opgenomen jij moet met zo bloeddruk snel bevallen morgen vroeg zetten we alles in gang en vannacht krijg je al tabletjes om de baarmoeder mond verder te verweken... ik had echt zoiets van oke waarschijnlijk ben ik morgen dus mama.. 


Lees morgen verder om 20.00 een mooie & zware tijd part 5 van controle naar het ziekenhuis De Bevalling 

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je