{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een momentje voor alle mama’s.

Even een momentje om stil te staan bij andere mama’s.

Afbeelding blog 'Een momentje voor alle mama’s. ' Achtergrond blur afbeelding

Je hebt een aantal echo’s gehad, alles ziet er goed uit. Je ‘zwangerschaps kwaaltjes’ vallen allemaal reuze mee, stel je voor dat je 9 maanden doodziek zou zijn! Eigenlijk zit je op een roze wolk. En dan, dan leer je wat meer ‘mama’s to be’ kennen. Super leuk wel, ik zit in zo’n groepje bij de VK. 1x per maand zien we elkaar, doen we wat leuke spelletjes, leren we elkaar beter kennen en ga zo maar door. Ik zit heel erg op een roze wolk, letterlijk, alles gaat perfect en ik voel me top! Op de bekkenpijn helaas na. Maar dan hoor je verhalen van andere meiden, dingen waar je eigenlijk zelf niet zo bij stil staat omdat het juist zo goed gaat. Het is absoluut geen gegeven dat het zo gaat, en dat je je zo voelt. Tuurlijk, je weet dat allemaal wel, maar je bent er niet echt mee bezig zelf omdat je niet in dat schuitje zit.
Vreselijk. Ik voelde me direct schuldig, tuurlijk kan ik er niets aan doen. Maar je gunt het gewoon een ander ook niet, ellende. We willen allemaal op zo’n roze wolk zitten, ookal is dat ook niet bij iedere vrouw zo.
Gelukkig hebben we elkaar, kunnen we naar elkaar luisteren en er voor elkaar zijn, voor zover dat kan helpen af en toe.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je