Snap
  • Zwanger

Een mama zonder mama

Meestal gaat het leven rustig verder zonder traan of pijn maar af en toe is het gewoon ontzettend moeilijk om mama zonder mama te zijn

Mama zonder mama, dat valt echt niet altijd mee! Lekker samen babykleding shoppen, fotoboeken kijken of naar de kinderboerderij zit er niet in! Juist de simpele dingen mis je oh zo erg! Als mijn kind de waterpokken krijgt weet ik niet eens of ik het wel gehad heb, iemand die zegt dat je kindje op jou lijkt in plaats van altijd op de vader! Vragen hoe je moeder dat met jou deed of hoe je het nu in hemelsnaam moet doen! Gewoon even stoom afblazen of juist de mijlpalen kunnen delen! 

Mijn kinderen hebben maar 1 oma en ook 1 opa trouwens, dus ook zij missen heel wat! Want hoe bijzonder moet een grootouder-kleinkind band wel niet zijn? Lekker keutelen met een koekje en siroop, een boekje voorlezen, logeren en 's ochtends bij opa en oma in bed kruipen!Gelukkig zijn die 1e opa en 1e oma  de beste opa en oma die er zijn, maar jeetje, wat zou ik graag af en toe eens horen "Dat deed jij vroeger ook!" 

9 jaar geleden

Hoihoi, Ik ben ook een moeder zonder moeder. Ik ben ook 28 jaar oud en ik heb een dochter van 9 maanden. Ik ben nu 8 weken zwanger van nummer 2. Mijn dochter heeft 2 opa's en 1 oma. Maar ik heb niet zoveel contact met mijn vader dus soms is het net of er ook maar 1 opa is. Ik zou het moederschap heel graag willen delen met mijn moeder. Dat dit niet kan is een enorm gemis.

9 jaar geleden

Ik herken jou gevoel. Hier ook een mama zonder mama. Mijn dochtertje heeft ook 1 opa en 1 oma. Maar die zijn ook de beste en liefste die er bestaan..