{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een mama zonder mama

Meestal gaat het leven rustig verder zonder traan of pijn maar af en toe is het gewoon ontzettend moeilijk om mama zonder mama te zijn

Afbeelding blog 'Een mama zonder mama' Achtergrond blur afbeelding

Mama zonder mama, dat valt echt niet altijd mee! Lekker samen babykleding shoppen, fotoboeken kijken of naar de kinderboerderij zit er niet in! Juist de simpele dingen mis je oh zo erg! Als mijn kind de waterpokken krijgt weet ik niet eens of ik het wel gehad heb, iemand die zegt dat je kindje op jou lijkt in plaats van altijd op de vader! Vragen hoe je moeder dat met jou deed of hoe je het nu in hemelsnaam moet doen! Gewoon even stoom afblazen of juist de mijlpalen kunnen delen! 

Mijn kinderen hebben maar 1 oma en ook 1 opa trouwens, dus ook zij missen heel wat! Want hoe bijzonder moet een grootouder-kleinkind band wel niet zijn? Lekker keutelen met een koekje en siroop, een boekje voorlezen, logeren en 's ochtends bij opa en oma in bed kruipen!Gelukkig zijn die 1e opa en 1e oma  de beste opa en oma die er zijn, maar jeetje, wat zou ik graag af en toe eens horen "Dat deed jij vroeger ook!" 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je