{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een kleine bink

Afbeelding blog 'Een kleine bink' Achtergrond blur afbeelding

Onze kleine bink. 

Ik heb opzich een fijne zwangerschp. Wat kleine kwaaltjes zoals harde buiken, rugpijn, misselijkheid en verminderde eetlust, maar verder mag ik niet klagen. 

Bij de 20 weken echo werd al gezegd dat de kleine wat zwaarder zou zijn. Ivm mijn overgewicht en deze uitkomst uit de echo moest ik toch een glucose test doen. Deze was gelukkig wat ik wel dacht goed. 

Bij 28 weken werd er weer een groei echo gemaakt en daar waren de waardes nog steeds verhoogd. 

2 weken later nog een groei echo en deze was hetzelfde. Daarom werden we doorgestuurd na de gynaecoloog in het ziekenhuis en zou het zowieso een ziekenhuis bevalling worden. 

Dit wilde ik ook, wilde geen thuisbevalling. Hier werden we goed in de gaten gehouden en werd er eerst gezegd dat ik zou worden ingeleid bij 37 weken. 

Toen we bij 37 weken de echo hadden zeiden ze toch, we wachten nog een weekje. 

Bij 38 weken weer echo en vaginaal onderzoek gedaan. Echo bleef zelfde(een kleine bink), vaginaal onderzoek: was nog niet “rijp” genoeg.  Wel een verhoogde bloeddruk wat ik raar vond, altijd super lage bloeddruk gehad. Dus weer aan de ctg en bloeddruk meting voor half uur. Maar zoals ik al verwachten was het een moment opname en ik had gewoon lage bloeddruk

Er werd wel eindelijk een inleiding gepland met 39w2d. 

Tags: #Zwanger, #baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je