Snap
  • Zwanger
  • icsi#angsten#onwerkelijk

Een jaar na de terugplaatsing

25 juni 2019, precies een jaar geleden was de terugplaatsing en nu lig jij lekker in de box te spelen. Wat geniet ik van jou, lief klein meisje! 

Een jaar later en dat doet mij weer denken aan hoe het begon. Voor de 3e keer hormonen spuiten, punctie... Lichte overstimulatie en vocht in mijn buikholte. Ik moest eerst naar het ziekenhuis voor onderzoeken of de terugplaatsing überhaupt door kon gaan. Maar yes, we konden door. 

Dan die vervelende wachtweken... Wat een hel... 

Dat ik uiteindelijk een positieve zwangerschapstest in mijn handen had is nog steeds onwerkelijk. Maar de onzekerheid en angst verdwenen niet. Iedere toiletbeurt keek ik naar dat wc papiertje en had ik de angst om bloed te zien. Na 16 weken begon ik eindelijk pas een beetje vertrouwen te krijgen. Maar het onwerkelijke gevoel is mijn hele zwangerschap gebleven.

Is dit herkenbaar voor vrouwen die zwanger zijn geworden door middel van een vruchtbaarheidsbehandeling? 

4 jaar geleden

Ohh ik snap wel dat je dan ongerust bent inderdaad. Tijd gaat zo tergend langzaam hè. Ik zal voor je duimen dat jullie donderdag een mooi kloppend hartje te horen krijgen. Mooiste geluid dat er is!

4 jaar geleden

Ik ben nu voor de 3e zwanger na een derdeiui poging. Mijn 2 vorige pogingen zijn helaas te vroeg beëindigd. Dit maakt mij echt ongerust. Ben nu 7 weekjes onderweg. En alles gaat zo langzaam voorbij. Ik heb geen symptomen. Vorige week heb ik een echo gehad en daar was al iets te zien. Donderdag mogen we weer spieken. Hopelijk zit alles goed en zien we een mooi kloppend hartje♥️?