{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een jaar na de terugplaatsing

Afbeelding blog 'Een jaar na de terugplaatsing '

25 juni 2019, precies een jaar geleden was de terugplaatsing en nu lig jij lekker in de box te spelen. Wat geniet ik van jou, lief klein meisje! 

Een jaar later en dat doet mij weer denken aan hoe het begon. Voor de 3e keer hormonen spuiten, punctie... Lichte overstimulatie en vocht in mijn buikholte. Ik moest eerst naar het ziekenhuis voor onderzoeken of de terugplaatsing überhaupt door kon gaan. Maar yes, we konden door. 

Dan die vervelende wachtweken... Wat een hel... 

Dat ik uiteindelijk een positieve zwangerschapstest in mijn handen had is nog steeds onwerkelijk. Maar de onzekerheid en angst verdwenen niet. Iedere toiletbeurt keek ik naar dat wc papiertje en had ik de angst om bloed te zien. Na 16 weken begon ik eindelijk pas een beetje vertrouwen te krijgen. Maar het onwerkelijke gevoel is mijn hele zwangerschap gebleven.

Is dit herkenbaar voor vrouwen die zwanger zijn geworden door middel van een vruchtbaarheidsbehandeling? 

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je