Snap
  • Zwanger

Een goede uitvaartverzekering voor het hele gezin

Heb je er wel eens aan gedacht om een uitvaartverzekering af te sluiten voor het hele gezin? Of ben je op dit moment op zoek naar een uitvaartverzekering die het best bij jou en je gezin past?

Wat het antwoord ook is; je partner en kinderen staan in je leven het dichts bij je. Je moet er natuurlijk niet aan denken dat bijvoorbeeld jijzelf of je partner overlijdt en de andere gezinsleden achterblijven met, naast veel verdriet, ook de kosten van een uitvaart.

Met een uitvaartverzekering van Monuta kun je enorm veel zorg uit de handen van je nabestaanden nemen, in een toch al moeilijke periode.

Een belangrijke overweging in je keuze voor een uitvaartverzekering is de premie die je ervoor betaalt. Je wilt natuurlijk een goede verzekering voor een zo laag mogelijke premie. Monuta biedt uitvaartverzekeringen aan voor alle gezinsleden tegen een scherpe premie. De maandelijkse premie voor iemand van 30 jaar die een uitvaartverzekering in natura afsluit ter waarde van € 10.000,-, is bijvoorbeeld nog geen €10,- per maand.

Kinderen meeverzekeren

Daarnaast kun je bij alle uitvaartverzekeringen die Monuta aanbiedt, je kinderen gratis meeverzekeren tot hun 18e levensjaar. Dat betekent dat je kinderen tot die leeftijd verzekerd zijn voor hetzelfde bedrag als jij zonder dat je daarvoor meer premie betaalt. Bovendien, als je zwanger bent en al een uitvaartverzekering bij Monuta hebt, dan is je kindje vanaf 20 weken zwangerschap meeverzekerd. Hiervoor hoef je niets te doen. Na de geboorte moet je je kindje wel aanmelden.

Monuta is een uitvaartverzorger én uitvaartverzekeraar met ruim 90 jaar ervaring. Zij heeft als doel de steun te zijn bij iedere uitvaart door zowel uitvaartwensen financieel mogelijk te maken voor iedereen als te zorgen voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken. In alles wat Monuta doet, staat de klant centraal mede daarom heeft Monuta de afgelopen jaren de hoogste klanttevredenheid in de uitvaartbranche gekregen.

Een uitvaartverzekering bij Monuta kun je eenvoudig zelf online afsluiten. Vanaf de eerste premiebetaling ben je direct verzekerd voor je uitvaart.

Heb je enig idee wat het jou maandelijks kost om je uitvaart goed geregeld te hebben?

Bereken hier je premie »

7 jaar geleden

Ik wist helemaal niet dat kinderen gratis meeverzekerd konden worden!

7 jaar geleden

Bij veel gezinnen regelt de man alle verzekeringen, bij ons niet... Who run the world? Onze uitvaartverzekering is ook bij Monuta, al best een tijdje. Ik hoop dat we er nooit gebruik van hoeven te maken.